FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA 3-2

VIDEO Show-ul mult râvnit » Spectacol total la meciul dintre CFR Cluj și Astra, scor 3-2

Golul lui Ioniță (stânga) le-a oferit giurgiuvenilor iluzia unui rezultat favorabil, însă
Golul lui Ioniță (stânga) le-a oferit giurgiuvenilor iluzia unui rezultat favorabil, însă "feroviarii" au întors formidabil scorul // FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 00:00

Meciul din Gruia a avut parte de absolut toate ingredientele unui spectacol total.

Nebunie absolută la Cluj! După o primă etapă de play-off dezamăgitoare, CFR- Astra a fost o adevărată binecuvântare fotbalistică pentru microbişti: multe goluri, bare, greşeli de arbitraj, ratări și intervenții superbe:

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

  • minutul 3: Gol Ioniţă II. Takayuki a dat o super-pasă din dreapta, de lângă linia de mijloc a terenului, Ioniţă a interceptat central şi l-a executat pe Mincă din 13 metri, stoperii clujeni fiind inexistenţi la această fază: 0-1!
  • minutul 8: Budescu a trimis mingea în bară dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral.
  • minutul 11: Camora a centrat în careu, Gomelt a deviat pe spate, iar Omrani a băgat mingea în poartă, cu capul, dar golul a fost anulat greşit, pe motiv de ofsaid, de asistentul Andrei Constantinescu.
  • minutul 15: Păun a scăpat de marcajul lui Stan şi a înscris cu capul din 5 metri, după centrarea perfectă a lui Tiago Lopes: 1-1!
  • minutul 18: Omrani a scăpat singur cu Lung, însă a fost semnalizat în ofsaid. Cu toate acestea, atacantul a şutat violent de la distanţă mică, direct în figura portarului. Lung a fost aproape inconştient timp de 10 minute şi într-un final a fost luat de pe teren cu salvarea.
  • minutul 42: Omrani a trimis mingea, din cădere, în bară, după ce a pivotat de lângă Fabricio.
  • minutul 45+1: Acelaşi Omrani a expediat o torpilă, respinsă greu de Iliev în lateral, unde a ajuns la Deac. Mijlocaşul CFR-ului nu a iertat, nefiind ţinut de nimeni în flancul stâng: 2-1! Deac a sărutat imediat stema de pe tricoul vişiniu, gest ce poate fi interpretat ca un răspuns pentru cei de la Steaua, care au declarat că-l doresc pe mijlocaş.
  • minutul 72: Deac execută un corner şi Omrani marchează cu capul la prima bară: 3-1!
  • minutul 75: Omrani e agăţat în careu de Iliev, Colţescu arată punctul cu var. Antal, la debut, a tras slab, mingea fiind apărată de goalkepeer-ul campioanei.
  • minutul 90: Săpunaru a punctat din interiorul careului mic, după şutul foarte puternic al lui Niculae, respins de Mincă în ghetele lui "Săpun".
  • minutul 90+3: Fabricio a executat o lovitură liberă de la 22 de metri pe care scria gol, dar Mincă s-a întins incredibil, salvând cele 3 puncte.

 "Nu știu de ce m-a eliminat Colţescu. El trăieşte sub spectrul că, vezi-Doamne!, a făcut-o pe Astra campioană. Să nu ni-l mai dea pe Colţescu, ca să nu existe suspiciuni!"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Cum să mai sper la titlu? Cărţile sunt deja! Nu merita Omrani un «galben» pentru că a şutat după fluier şi l-a comoţionat pe Lung? Pe noi ne-a umplut de «galbene», m-am uitat la jucătorii mei sub ochi, au toţi hepatită de la cartonaşe"
Marius Şumudică, antrenor Astra

"Deac a venit la mine și mi-a zis că mai stă 4 ani la CFR, nu pleacă nicăieri!"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

cfr cluj astra 3 2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
florar
florar  •  18 Martie 2017, 09:40

Deci nea Sumudica se repede la Coltescu si ai lui...Desigur ...a fost nemultumit ca la acest meci s-a anulat un singur gol adversarului...Era alta treaba daca se anula tot 3 goluri!Ar fi cistigat iarasi Astra...Coltescu era iarasi bun...

blatistu49
blatistu49  •  18 Martie 2017, 09:38

dejucau asa cu ciobanu cistigau

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Martie 2017, 08:59

Ati uitat sa amintiti de cotonogeli si simulari...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează