FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA GIURGIU 3-2

VIDEO CFR o învinge pe Astra după un meci savuros, 3-2, iar ardelenii visează din nou la titlu

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 22:34

CFR Cluj a învins-o în această seară pe Astra, scor 3-2, cauzându-i campioanei en-titre prima înfrângere după nouă meciuri consecutive încheiate cu rezultat pozitiv.

Vezi aici liveTEXT de la meci! / AICI ai fazele VIDEO!

Campioana României a deschis scorul după doar trei minute. Lansat în adâncime de Takayuki, Al. Ioniță II a finalizat cu mult calm și l-a învins pe Mincă.

Avantajul giurgiuvenilor a durat doar 12 minute, clujenii restabilind egalitatea prin Alexandru-Păun, în minutul 15, care a fructificat centrarea perfectă venită de la Tiago Lopes.

Clujenii au trectut în avantaj în primul minut al prelungirilor primei reprize, când Deac a împins în poartă o minge care a ricoșat ciudat din piciorul unui jucător al Astrei.

Echipa antrenată de Vasile Miriuță și-a mărit avantajul în minutul 72, prin Omrani, care s-a desprins de apărarea giurgiuvrană și a reluat cu capul în poartă centrarea venită din cornerul executat de Deac.

La doar șase minute distanță, ardelenii au obținut un penalty, prin Omrani, dar nou-intratul Antal, aflat la primul meci în tricoul clujenilor, a irosit lovitura de pedeapsă, șutul său fiind blocat de Iliev.

Săpunaru a reaprins speranțele giurgiuvenilor, reducând din diferență în minutul 90, după o greșeală în defensiva clujenilor.

Fabricio a fost la un pas de egalare în minutul 93, dar șutul său superb din lovitură liberă s-a lovit de intervenția monumentală a lui Mihai Mincă.

CFR urcă astfel pe locul 3 în clasamentul play-off-ului, cu 25 puncte, în timp ce Astra coborară pe locul cinci, cu 23 puncte, și se depărtează de titlu

PRIMĂ REPRIZĂ TENSIONATĂ

Prima parte a partidei de la Cluj a părut scăpată de sub control. 

În startul partidei, brigada de arbitri a avut mai multe decizii contestate, anulând eronat un gol perfect valabil al clujenilor (AICI ai detalii)

Mai apoi, Silviu Lung jr a fost lovit violent cu o minge în figură și nu a mai putut continua partida, fiind transportat de urgență la spital (AICI ai detalii)

În finalul primei reprize, Marius Șumudică a fost trimis în tribună după proteste îndelungate la adresa arbitrului Sebastian Colțescu, iar Budescu a fost la un pas să fie eliminat (AICI ai detalii)

CFR Cluj - Astra Giurgiu 3-2
Au marcat:
Păun '15, Deac '45+1, Omrani '72 / Al. Ioniță II '3, Săpunaru '90 VIDEO

 Echipele de start

CFR Cluj: Mincă - T. Lopes (46. Peteleu), Larie, A. Mureșan, Camora - Nascimento, Gomelt - Deac, Păun, Nouvier - Omrani (79. Bud)
Rezerve: T. Marc, Horj, Peteleu, L. Rus, L. Antal, J. Ruiz, C. Bud
Antrenor: Vasile Miriuță

Astra Giurgiu: S. Lung jr (26. Iliev) - Al. Stan (73. Florea), Săpunaru, Fabricio, J. Morais - Takayuki, Lovin - Al. Ioniță II, Budescu, Teixeira (43. Belu)- D. Niculae
Rezerve: Iliev, Belu, Buș, Florea, Oros, Boubacar, Pițian
Antrenor: Marius Șumudică

 
 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (195)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  18 Martie 2017, 08:46

Din enumerare ati omis doua elemente de ..***:*** *** ciobanului,o gloata de suporteri drogati si un *** care nu-si dorexte suficientmoartea,sa fie in stare sa se sinucida,dar pecareprobabil il va ajuta...cinevaintr-o zi pentru s scapea lumea de un *** si de *** cu fluier!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Martie 2017, 07:20

asa antrenor asa echipa anjura antrenorul anjura jucatorul brambureala golaneala care place teveurile de sport face reting cu golaniile gen sumudica frf nexam liga?ce e aia inexistenta de la votare a aparut ceva comentarii de la un avoct sau ceva asemanator vai mama lui de fotbal ati distrus si steaua 60% totul de rapa da dar santem an europa an *** sumudica cum ar spune *** sau?...............e

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  18 Martie 2017, 03:35

Ce de penalty-uri ratate!!!!!Vreo...UNUL SINGUR!CĂPIATULE CARE ÎL LAŞI PE NĂRODUL ĂSTA SĂ PUBLICE ARTICOLAŞUL ĂSTA!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (195)
Comentează