FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA GIURGIU

Sar scântei la Cluj » Șumudică, trimis în tribună + Reacție violentă a lui Budescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 martie 2017 21:15

Marius Șumudică a fost trims în tribună de către arbitrul Sebastian Colțescu, după ce tehnicianul campioanei a protestat îndelung în urma deciziilor arbitrilor din partida cu CFR. 

În ciuda eliminării, Șumudică a continuat disputa cu Colțescu și a refuzat inițial să părăsească spațiul dedicat antrenorilor, fiind cu greu înduplecat să ia un loc în tribunele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu".

La scurt timp după ce Colțescu l-a trimis pe Șumudică în tribună, Budescu a avut o ieșire necontrolată la adresa arbitrului, căruia i-a adresat cuvinte grele, primind în cele din urmă cartonaș galben și fiind calmat cu dificultate de colegii săi. 

Cel mai probabil, Marius Șumudică va fi suspendat pentru meciul din etapa următoare cu Viitorul și nu va putea sta pe bancă.

AICI poți urmări liveTEXT partida dintre CFR Cluj și Astra Giurgiu!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Martie 2017, 23:51

Budescu l-a injurat pe Coltescu "ca la usa cortului"! de fapt la fiecare meci Budescu injura adversarii, coechiperii si, mai nou, arbitrii. Chiar nu se sesizeaza Comisia de disciplina? L-ati urmarit pe Sumudica dupa ce a fost trimis in tribuna? Un potop de injuraturi si gesturi de razbunare care nu-si au loc pe un teren de fotbal. La finalul meciului se dadea... mielusel, dar profera insulte la adresa altor echipe. Cit despre acele cuvinte legate de "plinsetele" celor care-l cainau pe Nita ca nu a fost chemat la nationala, nu le pot comenta. Descalificant!

ortega
ortega  •  17 Martie 2017, 23:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  17 Martie 2017, 23:03

*** , what goes around , comes around.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează