FOTBAL  »  Superliga  »  DESTINDERE

VIDEO şi FOTO » Dinamoviştii au ieşit în oraş în familie, în Centrul Vechi

Foto: fcdinamo.ro +23   FOTO
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 18:54

Dinamoviştii s-au reunit în familie, joi seară, în Centrul Vechi al Bucureştiului.

Alături de soţii, prietene sau copii, jucătorii, antrenorii, oficialii şi partenerii de imagine ai clubului din “Ştefan cel Mare” au fost prezenţi la RE:PUBLIC.

“Este o mare bucurie pentru mine faptul că întreaga echipă Dinamo a venit în RE:PUBLIC, deoarece noi suntem dinamovişti de mici. Este un privilegiu şi o onoare pentru noi şi ne bucurăm că au ales să vină aici, în acest local nou. Eu înţeleg perioada prin care trece Dinamo şi inteleg nevoia de reconstrucţie. Am mai mulţi jucători favoriţi de la Dinamo. Îmi place mult de Matei, însă apreciez şi jocul lui Elton şi aş vrea să-l văd mai mult în teren. Din ce am văzut eu dinamoviştii s-au simţit foarte bine în RE:PUBLIC şi pe mine nu poate decât să mă bucure acest lucru”, a declarat Bebi Oprea, unul dintre acţionarii RE:PUBLIC, pentru fcdinamo.ro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gymd
gymd  •  16 Noiembrie 2013, 17:10

Frumos, asa trb sa facem mereu, pt a se inchega relatiile de joc, starea sa fie buna la echipa,etc

Vezi toate comentariile (1)
Comentează