FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

VIDEO şi GALERIE FOTO Rapid-Sportul 2-1 » Teixeira e noua "Maşinuţă!"

Imagini de la amicalul Rapid - Sportul. Teixeira a marcat un super gol pentru Rapid în amicalul cu Sportul +12   FOTO
Imagini de la amicalul Rapid - Sportul. Teixeira a marcat un super gol pentru Rapid în amicalul cu Sportul

Articol de - Publicat duminica, 07 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 07 august 2011 16:32

Rapid a bătut-o aseară pe Sportul într-un meci amical în care a strălucit portughezul Teixeira.

Răzvan Lucescu a profitat de întreruperea campionatului şi, în speranţa de a îmbunătăţi relaţiile de joc, a organizat un meci de pregătire cu Sportul. Au lipsit doar Coman, accidentat, şi Herea, plecat la echipa naţională.

Alb-vişiniii au avut nevoie de doar două minute pentru a deschide scorul, Roman marcînd după o combinaţie cu Deac. Tot el mai putea înscrie o dată în prima repriză, dar şi Cassio a irosit o şansă bună. De partea cealaltă, "studenţii" au creat în cîteva rînduri panică în apărarea giuleşteană, însă lipsa de experienţă a noului Lazăr din Regie sau a vîrfului Dobre s-a văzut.

S-a accidentat Duarte
La pauză, Răzvan a schimbat ca la hochei, trimiţînd pe teren o altă echipă, una în care s-a aflat şi Glauber, aflat la primul meci de cînd a revenit în Giuleşti. L-a păstrat doar pe Teixeira, din lipsă de soluţii. Nici nu s-au aşezat bine în teren vişiniii că Sportul putea egala, însă Drăghia l-a blocat pe Lazăr. Apoi, a ieşit la rampă noul "motor" al giuleştenilor, Teixeira, care a reuşit un gol fabulos, cu un şut plasat de la distanţă. Acesta pare că ar fi responsabilul cu spectacolul, după plecarea lui Spadacio, cel poreclit "Maşinuţa".
Dincolo, Dobre a proftitat de o ezitare a lui Duarte şi a redus diferenţa. Imediat, portughezul a acuzat dureri musculare şi a cerut schimbarea, iar Răzvan l-a chemat de la vestiare pe Oros. Pancu, Sburlea şi Surdu puteau înscrie şi ei, dar s-a terminat 2-1, iar rapidişti dau semne că au depăşit eşecul din etapa trecută, cu U Cluj (0-2).

Rapid - Sportul 2-1
Au marcat: M. Roman (2), Teixeira (57) / L. Dobre (62)
Rapid: C. Straton (Drăghia, 46) - V. Creţu (Rui Duarte, 46, Oros, 70), Burcă (Marcos Antonio, 46), Oros (Glauber, 46), Ezequias (Bozovici, 46) - Grigorie (I. Apostol, 46), N. Grigore (Alexa, 46), Teixeira - M. Roman (Sburlea, 46), Cassio (Pancu, 46), Deac (Surdu, 46)
Antrenor: Răzvan Lucescu
Sportul: Ormenişan (Niculescu, 46) - Farmache (Cheţan, 85), Patrichi, D. Lung, Maxim - Ghingă (R. Ciupe, 46) - V. Lazăr, Nicola (Antoche, 88), Novac, Ferfelea (Truţă, 72) - L. Dobre (Tîrnăcop, 76)
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
adrianrr
adrianrr  •  07 August 2011, 14:26

Vreau sa stiu si eu daca a venit pana la urma Nicolae Stanciu????

make_cj
make_cj  •  07 August 2011, 13:34

herea varf si grigore in loc la apostol

fibra
fibra  •  07 August 2011, 13:10

Cum s-a accidentat Duarte?Nu se mira Vama ca a fost in prima etapa cel mai bun chiar fara pregatire? E uite ca s-a accidentat,daca a sarit peste pregatire.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează