FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN 3-4

VIDEO Splendid! » U Cluj şi Mediaş au oferit un spectacol ofensiv rar văzut în Liga 1, scor 3-4

Bawab (în negru) a marcat al 9-lea gol al său în acest sezon
Bawab (în negru) a marcat al 9-lea gol al său în acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 18 iulie 2014 16:35

Seria de invincibilitate a "şepcilor roşii" s-a încheiat aseară după şase partide.

Spectacol de gală, aseară, pe "Cluj Arena" înainte de confruntarea cu Gaz Metan. Fanii "şepcilor roşii" şi-au relansat propria "biblie", dar, pe teren, cele două echipe au amorţit în primele 25 de minute. Doar două şuturi ale lui Eric (12, 24), bîjbîite de Boşneag, au salvat senzaţia de somnolenţă. O pasă genială a lui Bawab către D. Roman a tras fitilul la ploaia neanunţată de goluri (25).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Purtaţi pe braţe de glasul peluzei, clujenii s-au trezit aproape instant. Hidişan a inventat un voleu de senzaţie, iar lui Pleşca i-au rămas doar aplauzele. Nici măcar nu au putut să se bucure "şepcile roşii" pentru reuşită că Boşneag i-a readus pe oaspeţi în avantaj, scăpînd un şut banal al lui Bawab în poartă.

Mai multe imagini!

Nebunie după pauză
La reluare, scenariul ofensiv din finalul primei reprize s-a derulat cu repeziciune în doar trei minute. Petre a refăcut diferenţa de două goluri cu un şut plasat (66), dar "studenţii" au replicat instant, prin Tony, dintr-un penalty scos tot de el (68).

Ce a urmat? La nici 60 de secunde, balonul a fost catapultat de Costin Gheorghe în vinclu după un şut deviat! 2-4, însă peluza a explodat din nou după reuşita lui Apostu (79). Şi festivalul de goluri ar fi continuat în acelaşi ritm, dar lui Apostu i-au lipsit cîţiva milimetri pentru a fructifica o centrare a lui Szekely (83). S-a încheiat totuşi 3-4, iar seria de invincibilitate a lui Ganea s-a oprit la borna 6.

Eric a vrut să-l bată pe Şovre!
Brazilianul Eric şi-a pierdut cumpătul în repriza secundă, cînd Ciupe a mutat cîţiva metri balonul în faţă pentru a executa o lovitură liberă. În zadar a încercat brazilianul să-i explice asistentului Şovre că s-a ales şi cu un "galben".

Sesizînd pericolul unei eliminări, Mulţescu l-a schimbat imediat cu Ciucă, dar Eric şi-a continuat cu răfuiala în drum spre bancă, înjurîndu-se copios cu Ganea. Şovre l-a sesizat pe "central", iar acesta l-a eliminat pe Eric după al doilea avertisment, moment în care brazilianul a sărit la bătaie la adresa lui Şovre, fiind calmat cu greu.

"A fost o nebunie de meci. Am cîştigat meritat, am dominat din primul minut" (Thaer Bawab, atacant Gaz Metan)

"Îmi pare rău că nu am cîştigat acest meci, dar nu am nimic ce să le reproşez jucătorilor mei. Am avut şi ghinion, toate şuturile lor au fost goluri" (Ionel Ganea, antrenor U Cluj)

568501-u-cluj-gaz-metan-3-4.jpg

ALTE ŞTIRI DE LA MECI:

Lansare din cer
Suporterii Universităţii au relansat volumul lui Ioan Chirilă, "Şepcile roşii", aseară pe stadion, cu ajutorul unor paraşutişti care au adus cartea chiar pe gazon. În semn de preţuire, primul exemplar i-a fost înmînat lui Remus Cîmpeanu, preşedintele de onoare al clujenilor, alături de un tricolor. Un alt exemplar i-a revenit unuia dintre cei mai vechi suporteri ai clujenilor, Vasile Boldor. (Vezi FOTO!)

Binecuvîntare de la Şovre
Aflat la al patrulea meci în Liga 1, "centralul" George Rădulescu a avut o manieră ezitantă în prima repriză, mai ales cînd era nevoie să arate avertismente. Înainte de a arăta cele 3 cartonaşe, bucureşteanul se uita în direcţia asistentului Octavian Şovre, care îi făcea cîteva semne discrete dacă se impunea sau nu avertisment.

INBOX
- Suspendat după ce a fost eliminat în partida cu Astra, Gigi Mulţescu a stat la lojă, de unde a comunicat cu secundul său, Dan Matei, prin intermediul unui dispozitiv handsfree
- La puţin timp după ce a gafat la golul doi al medieşenilor, căpitanul Ionuţ Boşneag a suferit o comoţie la un corner şi nu a mai putut continua partida.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
konstantin85
konstantin85  •  22 Aprilie 2013, 11:11

@ ERic cu acest comportament de mahala (gen sarit la bataie etc) sa mergi te rog in Brazilia.

laurentz
laurentz  •  20 Aprilie 2013, 14:34

Prea mari notele fundasilor ambelor echipe... Corect era sa fie 4 - 4.

dora
dora  •  20 Aprilie 2013, 14:32

ce note penibile; fundasii Clujului dupa 4 goluri primite sunt notati cu 5, jcatori care nu se vad tot meciul , Dedu, Bucsa si Borza iau 6, in schimb Bulica implicat in faza golului doar 5; Tony intra bine in meci, obtine penalty si marcheaza gol ia 8 !? a fost cumva omul meciului, a dat 2-3 goluri? La Gaz Metan, Plesca ia 3 goluri si primeste nota 6 !?, fundasul Markovic - dupa o evolutie modesta si un penalty comis ia 5 - prea mult - Bawab are o singura sclipire tot meciul - adica cit a jucat- si ia 8 !? parerea mea - apararile au fost varza - fundasii nu trebuiau sa primeasca note de promovare. pai acum citeva etape, fundasii de Astra au primit 3 si 4 dupa un 1-2 cu Cluj...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează