FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN 3-4

FOTO şi VIDEO Ganea, pedepsit de Mulţescu » U Cluj - Gaz Metan 3-4, după un meci-thriller

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 aprilie 2013 22:26

U Cluj s-a predat în faţa celor de la Gaz Metan, 3-4. Oaspeţii au condus la pauză cu 2-1 şi au reuşit să menţină mereu avantajul beneficiind şi de prestaţia slabă a portarilor Boşneag şi Niculescu.

Vezi AICI golurile

Clujenii s-au bazat pe acelaşi joc de contraatac la fel ca în meciul cu Dinamo. Dar după două şuturi periculoase ale lui Eric, oaspeţii au reuşit să deschidă scorul. D. Roman a plecat bine pe culoar şi l-a învins pe Boşneag cu un şut la coltul lung. Replica gazdelor a fost dată de Hidişan, care a egalat printr-un voleu senzaţional.

Pînă la pauză, Gaz Metan a revenit în avantaj beneficiind de gafa incredibilă a lui Boşneag, la şutul lui Bawab.

Schimbarea lui Boşneag, accidentat, cu scundul Niculescu i-a costat pe gazde. C. Petre a prins un sut de la 25 de metri, care l-a învins uşor pe portarul "şepcilor roşii". Au urmat 3 minute nebune. Tony a fost faultat în careu şi tot el a transformat penalty-ul. Ca mai apoi C. Gheorghe, după doar un minut, să mărească din nou avantaju la două goluri. Şut de la marginea careului, deviat în vinclul porţii.

Echipa lui Ganea a forţat pe atac şi Apostu a redus din diferenţă cu 10 minute înainte de final, dar n-a mai reuşit mai mult.

Gaz Metan a reuşit pentru prima dată o victorie pe terenul celor de la U Cluj, după două remize şi 5 înfrîngeri.

Vezi AICI desfăşurarea liveTEXT

Echipe de start:

U Cluj: Boşneag - Ciupe, Ad. Popa II, Raţiu, L. Turcu - Bucşa - Hidişan, Buleică, Borza, Dedu - Apostu
Rezerve: Niculescu, Takacs, Kovacs, Tony, Nicola, Szilaghy, Szekely
Antrenor: Ionel Ganea

Gaz Metan: Pleşca - Radovici, Frăsinescu, Markovici, Buzean - D. Roman, Breeveld - Llulaku, Eric, C. Petre - Bawab
Rezerve: Greab, Ciucă, Todea, Tahar, C. Gheorghe, Drăghici, Vitinho
Antrenor: Gigi Mulţescu

Arbitru: George Rădulescu

Asistenţi: Octavian Şovre, Daniel Hulubei

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (30)
uclujnapoca
uclujnapoca  •  20 Aprilie 2013, 02:38
Postat de cata2630 pe 19 Aprilie 2013, 21:49

nu stiu exact de ce dar sper ca punctul luat la dinamo sa fie ultimul din sezonul asta...

IA MAI HALESTE PUTIN C.A.C.A!!!

sam13
sam13  •  19 Aprilie 2013, 23:56
Postat de ultras.nationalist pe 19 Aprilie 2013, 22:56

De ce nu esti realist? De ce nu recunosti ca Pandurii va alinia un 11 mai bun? De ce nu recunosti ca Dinamo joaca slab in deplasare? Eu cred ca vom castiga doar cu mult noroc,altfel nu avem cum!

Da,si eu gandesc la fel..Am fost de prea multe ori dezamagit din partea echipei pe care o sustin ca sa ma astept la victorii rasunatoare sau rezultate exceptionale..Cu toate acestea,Dinamo are o singura obligatie:in orice conditii sa joace fotbal,sa se daruiasca....Hai sa ne deosebim de fanii celorlalte echipe care viseaza cai verzi pe pereti si sa fim realisti;Pandurii e clar favorita,mai ales in aceste conditii,dar asta nu inseamna ca Dinamo nu poate castiga..Cu putin noroc si seriozitate putem spera..

sam13
sam13  •  19 Aprilie 2013, 23:52
Postat de suiac pe 19 Aprilie 2013, 23:20

NESPALATUL ASTA LIBIDINOS DE HORIA IVANOVICI A FOST VREODATA PE CLUJ ARENA SAU IN CLUJ ? CUM ISI PERMITE SA VORBEASCA ASTFEL DESPRE O ECHIPA ASA FRUMOASA CARE ESTE UN SIMBOL A ROMANIEI ? APROAPE SEMIDOCT , A AJUNS SA FACA ASTFEL DE COMENTARII LA ADRESA UNEI ECHIPE DE LA CARE PROBABIL CA NU PRIMESTE NIMIC SA SE UNGA PE BUZE ! UN BUTOI DE GRASIME CARE IN CARE PUTE GROTESCUL DIN EL !

Da ce comentarii a facut ma?Oricum,cu toate controversele legate de acest personaj,ramane cel mai bun in ceea ce priveste emisiunile sportive..Cu rele cu bune,nu te plictisesti la fanatik show,sper deosebire de fotbal club sau alte emisiuni la care practic adorm..Stiu ca de multe ori a fost mai mult decat neobrazat(chiar si saptamana asta la adresa Rapidului)si ca este un ligau,dar asta nu-i scade din merite..

Vezi toate comentariile (30)
Comentează