FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - STEAUA 3-0

VIDEO Stea căzătoare » Roş-albaştrii au capotat lamentabil la Mediaş, 3-0

Steliștii au contestat vehement golul de 3-0
Steliștii au contestat vehement golul de 3-0

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 14:36

Trupa lui Levi arată dezolant înaintea duelului cu Schalke din grupele Europa League VEZI AICI REZUMATUL!

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul de la Gaz Metan - Steaua 3-0

Fără Bănel Nicoliţă Steaua şi-a pierdut din identitate. La Mediaş, absenţa lui "Jardel" a fost resimţită din plin de trupa lui Roni Levi. Israelianul a optat pentru o formulă ofensivă contra Gazului, cu Tatu şi Mihai Costea în avanposturi, sprijiniţi în permanenţă pe benzi de Rusescu şi Tănase. Chiar şi aşa atacul Stelei nu a avut consistenţă. Şarjele ofensive cu care a obişnuit Bănel s-au mutat din tuşa dreaptă în stînga, dar turnurile de control ale lui Pustai, Trtovaci şi Markovici, au dejucat serviciile lui Latovlevici către piticul Tatu.

În schimb, defensiva roş-albaştrilor a clacat la prima presiune. Mai exact Martinovici, care l-a tras imprudent de tricou în careu pe Trtovaci. "Brad Pitt" Tudor a fost pe fază şi a indicat punctul cu var, de unde Bawab (14) a transformat nu fără emoţii. Steaua şi-a intensificat atacurile după gol, dar a rămas fără minge trimisă pe spaţiul porţii pînă la pauză, Tatu, Brandan şi Bourceanu fiind lipsiţi de busolă.

Super Bud

Neîmpăcaţi cu scorul de pe tabelă, bucureştenii au început tare mitanul secund. Tănase (48) i-a încercat vigilenţa lui Pleşca de la distanţă, iar portarul Mediaşului a demonstrat încă o dată că este unul dintre cei mai în formă goalkeeperi din Liga 1. Mihai Costea (56) a reluat spectaculos din foarfecă, alături, iar Rusescu (58) a irosit cea mai mare şansă a oaspeţilor, şut peste din interirorul careului. Aici s-a încheiat reprezentaţia şi aşa modestă a Stelei şi a început recitalul lui Bud.

Atacantul exilat de CFR la Mediaş a încheiat conturile în decurs de 10 minute. Mai întîi, s-a strecurat viclean printre visătorii Iliev şi Geraldo şi a trimis cu şpiţul la colţul lung (61), după care a pus latul la şutul centrare al lui Ciprian Petre (70).

Din păcate pentru Steaua, Alexandru Tudor n-a văzut henţul care a precedat primul gol al lui Bud. Bourceanu a respins o minge în mîna lui Hoban, aceasta ricoşînd la Bawab, care a pasat pentru Bud.

Levi l-a aruncat în luptă şi pe Florin Costea, dar ex-craioveanul a ieşit în evidenţă la debut doar prin "galbenul" încasat la schimbare. Steaua e groggy înaintea confruntării cu Schalke, de joi, din Europa League.

Vezi AICI o galerie foto de la Gaz Metan - Steaua 3-0

ECHIPE DE START:

Gaz Metan: Pleşca - Vukadinovici, Fl. Lazăr, Markovici, Trtovac - Hoban, Cr. Todea, Breeveld, C. Petre - Bawab, Cr. Bud
Rezerve: Vîtcă, Ciucă, Frăsinescu, Buzean, D.Roman, R. Avram, R.Zaharia
Antrenor: Cristi Pustai

Steaua: Tătăruşanu - Martinovici,  Iliev,  Geraldo,  Latovlevici - Rusescu,  Bourceanu,  Brandan, Cr. Tănase - Tatu, M. Costea
Rezerve: Stanca, Gardoş, Emeghara, Galamaz, D.Popa, Nikolici, Fl.Costea
Antrenor: Ronny Levy

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (235)
dimebag
dimebag  •  12 Septembrie 2011, 15:46

Tanase n-are ce sa caute la Steaua. Trebuie un jucator mai bun de atat

doru5
doru5  •  11 Septembrie 2011, 21:00
Postat de duta_dd pe 11 Septembrie 2011, 10:09

ahhahahaaaa - vai de steaua lor... saracutele oi au fost babardite

Vai , vai , dupa ce ne-ati facutr de rusine cu Vorskla , mai aveti tupeul sa vorbiti!!!! Este totusi o linie groasa intre tupeu si rostie , de ce o calci?????

doru5
doru5  •  11 Septembrie 2011, 21:02
Postat de adrianrr pe 10 Septembrie 2011, 23:29

cu Gaz Metan 03,cu Schalke 04 =)))) =))))

:))))))))))))))))))))))) Cu arbitrii corecti , Steaua obtinea un egal. Dar uite... Daca i fi ROMAN , ai tine cu Steaua in EL . dar tu esti ROM/IN/pula/mea/de/cioara/jigarita!!!!!!!

Vezi toate comentariile (235)
Comentează