FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 0-1

VIDEO Steliștii, precum starurile rock la Severin! Moment haios cu Alex Chipciu în prim plan

Articol de - Publicat joi, 31 martie 2016 13:00

Steaua a câștigat partida cu Pandurii din deplasare, scor 1-0. La finalul meciului campionii au fost asaltați de tinerii din Severin.

Reghecampf, Mihai Stoica și jucătorii n-au putut refuza și au stat să facă poze și să împartă autografe.

Unele puștoaice stăteau la intrarea în autocar și strigau la jucători că-i iubesc.

Înainte de plecare s-a petrecut un eveniment haios. Autocarul echipei a fost la un pas de a pleca de la stadion fără Alex Chipciu.

VIDEO 1

VIDEO 2

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
911172995609353
Gica Matei  •  31 Martie 2016, 19:11

Vazand imaginile astea, nu pot sa nu ma gandesc la imnul Rapidului: "Peste tot suntem acasa, portile ni se deschid..." Echipa asta este iubita in toata tara, pentru ca este perceputa ca Steaua. Ma intreb ce ar fi fost daca numele ei nu ar fi fost legat de al lui becali... Din cauza lui, au pierdut multi suporteri... si pe buna dreptate. Pentru ca e exclusivist si mandru, se crede Dumnezeu. A negat tot ce inseamna Steaua, spunand ca emblema veche, pe care au purtat-o pe piept si in inimi, fotbalisti adevarati (incomparabil mai buni decat cei de acum), nu valoreaza nimic.

faxx
faxx  •  31 Martie 2016, 14:22

au lasat cojoacele de pe ei si au venit la orash la meci

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  31 Martie 2016, 13:54

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează