FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 0-1

VIDEO Șumudică-show la conferința de presă: "La alții e «GOOOOOOL», la noi e doar «GOL» "

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2015 19:12

Marius Șumudică a făcut spectacol la conferința de presă de după meciul cîștigat de Astra în fața Stelei, scor 1-0, pe arena "Nicolae Dobrin" din Pitești.

Tehnicianul giurgiuvenilor le-a dat lecții comentatorilor televiziunilor, pe care i-a învățat cum să comenteze partidele Astrei, și i-a făcut și o sugestie patronului Stelei.

"10.000 de spectatori m-au înjurat de cum am intrat pe teren și pînă la final. Mi-a fost dor. 

Deranjăm, deranjăm, dar asta e. E un nebun aici, e greu cu el. Nebun așa, pîrnaie de antrenor cum e, e acolo sus. La noi e "GOL", la alții "GOOOOOOL". Mă întreb mereu ce se întîmplă. Sînt vreo două, trei echipe la care comentatorii strigă «GOOOOOOOL» ca în Argentina, iar cînd Alibec marchează spun doar «GOL»", a zis Șumudică.

"M-aș bucura enorm să-l fac pe domnul Gigi Becali să bage mîna în buzunar adînc de tot și să cumpere foarte mulți jucători pentru a ne ajunge din urmă. Măcar să cheltuie. Trebuie să bage mîna în buzunăraș dacă vrea să ne ajungă. 10 puncte sînt 10 puncte, chiar dacă rămîn 5 în play-off" Marius Șumudică

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (23)
para.para
para.para  •  01 Decembrie 2015, 16:29

Nu doar ca Sumi are dreptate, dar comentatorul de pe Digi Sport, in minutele de prelungire ale partidei, spunea cu atata inversunare ca mai sunt 3 minute de sperante pentru 5teaua. De parca 5teaua reprezenta Romania in partida cu Astra si toti trebuia sa fim fcsbisti. Rusine sa va fie.

nicolas_blu
nicolas_blu  •  01 Decembrie 2015, 14:35

Are dreptate Sumi comentatorii astia de la tv exagereaza foarte mult la golurile stelei..si urla ca din gura de sarpe...cand marcheaza alte echipe e doar gol! Au ajuns atat de departe incat la meciul Dinamo-Steaua golurile lui dinamo de pe rezumat au sonorul oprit !! o tara de FCSBisti care acum stau si se uita cum echipa lor se scufunda in mocirla!!

fcu1948
fcu1948  •  01 Decembrie 2015, 14:32
Postat de commy_d pe 01 Decembrie 2015, 01:57

Nimeni nu sustine clona Astra,nici macar comentatorii :)

Tocmai voi ăștia de la clona fcsb v-ați găsit să vorbiți despre clone. Dacă ai fi fost băiat deștept, ai fi știut că un comentator sportiv trebuie să fie echidistant și imparțial atunci când își exercită profesia. Patimile și simpatiile nu au ce căuta într-un articol sau comentariu sportiv al unui ziarist/comentator tv.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează