FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Supertransfer la Dinamo » "Câinii" aduc un portughez care era văzut ca noul Ronaldo. Acte confidențiale: probleme la un genunchi și contacte cu o rivală

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2017 12:25

Dinamo nu a transferat niciun jucător până acum, dar șefii "câinilor" pregătesc o mutare-șoc.

Portughezul Diogo Ferreira Salomao, 28 de ani, a ajuns la un acord cu Dinamo și urmează să semneze contractul, potrivit TV Dolce Sport.

Potrivit informațiilor GSP.RO, acesta va sosi în cantonamentul din Slovenia mâine, dacă va trece vizita medicală. Portughezul este un jucător versatil și poate juca atât ca mijlocaș de bandă, cât și mijlocaș central.

Salomao este văzut ca un jucător care se va impune la Dinamo, iar în sezonul recent încheiat a jucat 17 meciuri pentru Mallorca, în Liga a doua din Spania.

400.000 €este cota lui Salomao, potrivit transfermarkt.de

 VĂZUT CA NOUL RONALDO

În 2011, la 22 de ani, Salomao ajungea la Sporting Lisabona și era văzut ca noul Cristiano Ronaldo. Viteza și driblingul îl făceau să pară ca marea speranță a fotbalului portughez, dar acesta nu a confirmat niciodată.

A fost împrumutat la Deportivo La Coruna, între 2014 și 2015, iar în ianuarie 2016 a semnat cu Mallorca, echipă cu careare contract până în 2019 cu spaniolii.

 

Probleme la genunchi

Potrivit informațiilor din baza de date Football Leaks, în urmă cu doi ani, Salomao era deținut în proporție de 45% de firma Gestifute, compania deținuă de Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo.

În 2014, Salomao a avut o accidentare extrem de gravă la genunchiul drept, fiind diagnosticat cu o ruptură la ligamentul încrucișat anterior.

Potrivit examinării RMN la care Gazeta a avut acces, medicii i-au recomandat să facă o operație de înlocuire a ligamentului.

PROPUS LA CSU CRAIOVA

Când Salomao era legitimat la Sporting Lisabona, Marcel Popescu, actualul președinte de la CSU Craiova, a fost mandatat de portughezi, în 2015, să îi găsească echipă jucătorului.

popescu

Două zile mai târziu Popescu l-a propus pe Salomao la CSU Craiova, clubul oferind 70.000 de euro, iar portughezii trebuiau să achite salariul anual, de 450.000 de euro brut.

csu

O altă informație din baza Football Leaks arată că, în urmă cu 4 ani, mijlocașul avea o clauză de reziliere de 12 milioane de euro.

În schimb, dacă rivalele Benfica și Porto voiau să-l transfere până în decembrie 2017, clauza pentru ele era de 30 de milioane de euro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
caminero
caminero  •  28 Iunie 2017, 09:49
Postat de nebraska pe 26 Iunie 2017, 13:49

Banati ma prostalaul asta batran!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  27 Iunie 2017, 01:40

eeei da asta e un transfer bun, seamana cu eric de la medias, doar ca mai slab cu vreo 50 de kg :))))) poate chiar mai bun decat brazilianu eric, o sa vedem, la ce nivel a jucat ( prin portugalia,spania) si la cum e campionatu nostru romanesc nu are cum sa fie slab, am vazut din videoclip ca e tehnic,rapid dar cam individualist, macar sa intre cu ea in poarta daca e tinator de minge :))) Forzza Dinamoo, asteptam si celelalte transferuri, sper sa fie bune si de valoare, bun venit Diego Salomao !!! :D ;)

178516522518224
Dinu Ion  •  26 Iunie 2017, 17:37

Tov Costin când ai scris acest articol la Teseira te- ai uitat in buletin sau a semnat *** , se apropie cum-va de 40 anișori !!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează