FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Tamaș și MM Stoica, la plecarea lui Popa: "O să pierdem un sifon, dar vom câștiga «cașcaval»"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 ianuarie 2017 20:04

Adi Popa și-a luat rămas bun de la coechipieri în cantonamentul din Antalya, după ce a primit acordul să se transfere la Reading, în Championship, pentru 600.000 de euro.

Mihai Stoica, directorul sportiv, i-a făcut intrarea în scenă lui Popa, care a avut un mesaj emoționant pentru colegii lui.

MM: "Popică trebuie să spună două cuvinte pentru că se identifică cu tot ce a însemnat performanța la Steaua în ultimii ani. E adevărat că e un sifon și o să pierdem un sifon, dar câștigăm la cașcaval". :D

Adi Popa: "E foarte greu să-mi găsesc cuvintele. Mi s-a făcut pielea de găină. N-am avut atâtea emoții nici când am debutat aici, nici când am debutat la națională. S-ar putea să-mi dea lacrimile, dar ștergeți asta de pe video"

MM: "Asta așteaptă!"

Adi Popa: "Le mulțumesc tuturor care au fost aici. Am trăit momente unice. Vă urez succes și vă rog ca voi să intrați în Champions League pentru că eu știu cum e acolo. Aveți nevoie să luați titlul, iar eu am mare încredere în voi. Vreau să vin să ridic trofeul cu voi"

Tamaș: "Îmi dau lacrimile pe obraz...dar nu te las, nu te las... Dă, bă, și tu o bere dacă tot pleci!"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Ianuarie 2017, 11:16

Adi Popa e cel mai bun jucator al Stelei.Pierdere importanta.

stark
stark  •  28 Ianuarie 2017, 00:13
Postat de gazistu pe 27 Ianuarie 2017, 23:51

in anglia si mai ales in scotiA se joaca dur, iti rupe tricoul de pe tine si nu da fault! Acolo trebuie sa bagi osu, Popika! acolo nu primesti fault dupa orice cazatura, cum o faceai tu prin LIGA 1!! :))

Pai e cel mai nerecomandat loc unde putea ajunge titirezu asta care se smiorcaie pe teren la fiecare deget la umar. Cand pune adversarul degetul pe el se tranteste si se vaita de zici ca l-a trasnit fulergu, ala de la furtuna care vine din natura nu ala din loja cu biciu. E bine ca recunoaste MM: "Popică trebuie să spună două cuvinte pentru că se identifică cu tot ce a însemnat performanța la Steaua în ultimii ani. E adevărat că e un sifon și o să pierdem un sifon, dar câștigăm la cașcaval". Performanta fiind capu in pamant, centrari cu ochii inchisi si sprint in aut de poarta. E bine

gazistu
gazistu  •  27 Ianuarie 2017, 23:51

in anglia si mai ales in scotiA se joaca dur, iti rupe tricoul de pe tine si nu da fault! Acolo trebuie sa bagi osu, Popika! acolo nu primesti fault dupa orice cazatura, cum o faceai tu prin LIGA 1!! :))

Vezi toate comentariile (16)
Comentează