FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI

VIDEO Toate tunurile pe arbitraj! LPF și FRF somate: „Să înceteze războiul! Să facă ceva! Pierdem bani”

VIDEO Toate tunurile pe arbitraj! LPF și FRF somate: „Să înceteze războiul! Să facă ceva! Pierdem bani”
VIDEO Toate tunurile pe arbitraj! LPF și FRF somate: „Să înceteze războiul! Să facă ceva! Pierdem bani”

Articol de , - Publicat miercuri, 10 martie 2021 16:14 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 16:18

Ilie Poenaru, antrenorul celor de la Academica Clinceni, e mulțumit de zestrea strânsă de echipa sa, însă rămâne dezamăgit de prestațiile arbitrilor, pe care îi acuză de faptul că decid campioana sau retrogradatele din cauza deciziilor eronate frecvente pe care le iau. 

"Suntem în grafic, însă dacă nu s-ar fi făcut atâtea greșeli de arbitraj, ar fi fost altceva. Voiam să vorbesc mai puțin despre arbitraj. Sunt multe greșeli, se pare că play-off-ul, retrogradatele și campioana le decid arbitrii. Spre direcția asta mergem", a zis Ilie Poenaru.

"Am pierdut 10 puncte"

Penalty-ul pe care nu l-a primit în meciul cu Viitorul, la scorul de 1-0 pentru echipa sa, pe final de meci, e doar ultima greșeală pe care Poenaru o scoate în evidență. Tehnicianul ilfovenilor e de părere că Academica Clinceni a pierdut în jur de 10 puncte din cauza deciziilor eronate ale "fluierașilor".

"Aș vrea să-i reamintesc domnului Barbu că Tsvetelin Chunchukov merge la recuperare, la tratament. Cred că avem 10 puncte pierdute pe baza deciziilor eronate. Cam toate echipele pățesc asta, nu suntem singurii. Cu Feșnic la fel, penalty clar nedat cu Astra. După meci l-am felicitat pentru că nu văzusem faza. A greșit grav atunci! Cu Viitorul iar nu am primit penalty la 1-0. Acum aveam 39 de puncte", a mai zis Poenaru.

"Să vină VAR-ul!"

Disputa dintre FRF și LPF îl mâhnește și mai mult pe Ilie Poenaru, care cere celor două foruri decizionale din fotbalul românesc să se unească și să rezolve problema VAR-ului, să implementeze sistemul care ar putea regla multe dintre problemele de arbitraj.

"Federația și Liga să termine cu problemele astea. Noi avem de suferit de pe urma arbitrajului. Vedeți în ce situație suntem, se cheltuiesc bani, nu sunt bani. Avem de suferit. Orice loc mai sus în clasament înseamnă bani. Sunt foarte mâhnit pe problemele de arbitraj", a conchis Poenaru.

"Se cheltuiesc bani, se pierd bani. Sunt frustrat pentru mine! Nu e ok ce se întâmplă între Ligă și Federație. Să se facă ceva! Toată lumea cere să se înceteze acest război. Așa nu putem crește" 
Ilie Poenaru, antrenor Clinceni

Un fost campion cu FCSB colaborează cu Academica Clinceni: „Sper să fie mulțumiți cei de acolo de mine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
napocarepublic
napocarepublic  •  10 Martie 2021, 17:25

Sa aduca arbitrii straini

dubluv
dubluv  •  10 Martie 2021, 16:34

creier de Poenaru... cica toate echipele au pierdut cate 10 puncte din cauza arbitrilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează