FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Transferuri aproape rezolvate » Alves 6 luni, Anderson definitiv! Vezi aici cum joacă cei doi

Site-ul specializat transfermarkt.de îl cotează pe Alves la două milioane de euro
Site-ul specializat transfermarkt.de îl cotează pe Alves la două milioane de euro

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 ianuarie 2012 19:58

Cei doi fotbalişti ai lui Guimaraes sînt aşteptaţi la Bucureşti în următoarele două zile, Dinamo urmînd să achite aproximativ 400.000 de euro în schimbul lor.

Liviu Ciobotariu i-ar putea avea în această săptămînă la antrenamente pe fundaşul stînga Anderson Santana şi pe mijlocaşul central Joao Alves, ambii de la Vitoria Guimaraes. Şefii "cîinilor" au discutat ieri şi au hotărît să facă eforturi financiare pentru a-i aduce pe cei doi, însă şi oficialii portughezi joacă tare.

Pe Anderson (25 de ani) vor să-l vîndă doar definitiv pentru 300.000 de euro, sumă ce a crescut după primul său gol din carieră marcat în week-end. Pentru Alves (31 de ani), bucureştenii vor trebui să achite 100.000 de euro pentru împrumutul pînă în vară, cu opţiune de transfer definitiv pentru alte 200.000 E. Oferta către lusitani a fost trimisă aseară, iar zilele acestea Anderson şi Alves sînt aşteptaţi la Bucureşti pentru a semna contractele cu Dinamo şi pentru a începe pregătirea în alb şi roşu.

Mai jos ai un gol marcat de Joao Alves în Portugalia, iar aici ai golul lui Anderson, reuşit chiar sub ochii lui Ciobotariu.

10.000 de euro pe lună va fi salariul de bază al celor doi portughezi, plus bonusuri de performanţă

"Lui Borcea îi curge sînge roş-albastru!" :)

Soţia lui Cristi Borcea, Alina, a făcut o gafă uriaşă cu ocazia zilei de naştere a preşedintelui executiv al clubului din Ştefan cel Mare. Întrebată de reporteri dacă soţul său se va retrage de la Dinamo, Alina a confundat culorile cu cele ale rivalei Steaua: "Nu renunţă pentru că îi curge sînge roş-albastru prin vene!". Alina Borcea a revenit asupra declaraţiei după ce reprezentanţii mass-media i-au atras atenţia. Borcea a împlinit ieri 42 de ani.

A refuzat 100.000 de euro!
Conducerea clubului a încercat să-i prelungească angajamentul, scadent în vară, lui Liviu Ganea. Acţionarii i-au propus atacantului de 23 de ani un nou contract, cu un salariu lunar de 10.000 de euro plus bonusuri şi 100.000 de euro la semnătură, plus încă pe atît dacă Dinamo cîştigă titlul. Ganea a refuzat, întrucît din vară poate semna cu orice echipă, Universitatea Cluj avînd deja un acord cu fotbalistul.

Inbox:
- Mijlocaşul stînga german Dennis Grote nu va mai veni în probe, aşa cum promisese la finele anului 2011. "Nu ştiu de ce, aşa ne-a anunţat", a spus Ciobotariu.
- Cristi Borcea le-a transmis jucătorilor ce cadou îşi doreşte la finalul sezonului: "Vreau să cîştigăm titlul, Cupa şi să jucăm în grupele Champions League!".
- Cătălin Munteanu va semna zilele acestea noul contract, scadent în vara lui 2013, cu opţiune de prelungire sau de a continua în staff-ul administrativ al clubului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
pav_elos
pav_elos  •  19 Ianuarie 2012, 06:22

cum se explica vinzarea lui niculae?cu torje am facut la fel.bai tata vindem ce avem mai bun,ce pui in loc linga danciugol?suntem nebuni dea binelea frate.ne bucuram ca vine borcea,dar ne pleaca golgheterul,asta e nebunie curata,dar vrem titlul si c.l,cu cine,daca ne pleaca ce avem mai bun.goga nu e rau,dar cireasa e wesley,asta e super jucator.datii multi bani la semnatura si salariu mai mic,sa nu se strice vestiarul.dar belea ar fi sepsi pe stinga si milanov pe dreapta ca fundasi,acolo suferim cel mai tare.dar e beton si goga mai borcica,mersi din suflet ca ai ramas.si la multi ani,dar fane fericiti anul asta,sa putem merge oricind la razboi cu alde giginio piperatu,hai dinamoooooo.

danieldinamos
danieldinamos  •  18 Ianuarie 2012, 20:29

Pacat ca nu mai vine neamtul

biancorossi
biancorossi  •  18 Ianuarie 2012, 14:42
Postat de flafy pe 18 Ianuarie 2012, 10:55

cea mai buna solutie! sa vedem daca Alves merita sa ramana,iar Anderson este necesar!foarte bune transferurile...

da flafy cu conditia sa se si faca. ambii sunt fotbalisti buni pe posturile lor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează