FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FC VOLUNTARI 0-4

VIDEO Trei din trei » Chiajna a fost ciupită iar de arbitri, 0-4 cu Voluntari

Articol de - Publicat marti, 02 august 2016 00:00

Derby-ul Ilfovului. Cum sună? Rapid, Petrolul, U Cluj, Poli Timișoara și Farul sunt legende.

În fine. Concordia are apetit de fotbal sub comanda lui Emil Săndoi, însă egal cu zero, având în vedere că pierde pe bandă rulantă. Cu ajutorul arbitrilor, fiindcă, aseară, din nou, pentru a treia oară la rând, Chiajna a fost răpusă de "fluierași".

Click aici pentru VIDEO!

Alexandru Coman putea primi un cartonaș roșu în prima parte, după un fault dur la Feussi, însă cea mai mare greșeală s-a petrecut în minutul 61, când asistentul Bârleanu n-a văzut ofsaid la poziția lui Novac, care și-a învins una dintre fostele sale echipe.

Voluntari a profitat și-a pus piciorul pe grumazul unei echipe în inferioritate numerică. Grădinaru văzuse deja "roșu". A fost o plimbare în parc, cu toate că Pena a mai încercat să pună presiune pe Bornescu. Defensiva lui Săndoi, căzut pe scaune de mâhnire, a cedat caraghios, Căpățână (76) și Ivanovici (84) au produs spectacol. Iar Adrian Bălan, în prelungiri, a închis meciul superb, cu o execuție deosebită. Voluntariul și-a luat din fotbal tot ceea ce a dorit, dar și cu ajutorul fanionului de pe margine.

15 etapes-au scurs anul trecut pentru FC Voluntari până a obținut prima victorie, la prima apariție în Liga 1. Aseară, a obținut cea mai concludentă victorie din istoria grupării în prima divizie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian_hora
adrian_hora  •  02 August 2016, 09:59

ati uitat la legende sa treceti pe uta si u'craiova:) "ciupita"? - furata ca in codru. pai ii dai al doilea galben aluia care este faultat???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează