LIGA 1  ·  SPORTUL STUDENŢESC - OŢELUL GALAŢI 0-1

VIDEO » Un gol şi atît » Oţelul s-a impus la limită în faţa nou-promovatei Sportul Studenţesc

Laurentiu Iorga
Laurentiu Iorga

Articol de — Vineri, 23 Iulie 2010

Oţelul s-a impus cu 1-0 în meciul de debut al Ligii 1. Gălăţenii au deschis repede scorul, în minutul 4, cînd Laurenţiu Iorga a profitat de greşeala din apărarea "studenţilor", a scăpat singur cu Viciu şi a şutat de la 12 metri, sub transversală.

Sportul a replicat slab, prin şuturile lui Patriche, mingea a trecut însă pe lîngă poarta lui Grahovac (8), şi Cruceru, care a trimis puternic de la distanţă, fără ca mingea să prindă cadrul porţii gălăţene (10).

Ciupe s-a resimţit îndelung, după ce a primit o minge în plină figură chiar de la coechipierul său Patriche, care încercase să degajeze (17). Fundaşul şi-a revenit însă rapid şi a putut continua partida. Incursiunile lui Dacian Varga, revenit pe teren după scandalul în care a fost implicat la Rapid, nu au fost de ajuns pentru ca Sportul să poată măcar să egaleze. Mijlocaşul a fost schimbat în minutul 80.

Apărarea "studenţilor" a părut haotică, iar gălăţenii, cu puţin mai multă atenţie, ar fi putut puncta încă de cel puţin două ori: prin Rîpă, care a profitat de nesincronizarea din defensiva Sportului, dar a şutat în plasa laterală (38) şi Ochiroşii, al cărui şut-centrare a fost respins în ultimă fază de Lung, care şi-a salvat echipa de la un gol ca şi făcut.

Varga a avut o centrare de pe partea stîngă, Curelea a reluat cu capul, dar Grahovac a fost pe fază şi a respins de lîngă bară, în corner. (39). Tot Varga a reuşit să puncteze, dar doar la impresia artistică: a dat pase cu călcăiul, le-a trecut mingea printre picioare adversarilor şi a încercat o foarfecă, din păcate pentru echipa sa, fără vreun rezultat pe tabela de marcaj.

Gazdele puteau totuşi să egaleze în repriza a doua, prin Nae, dar goalkeeperul Oţelului, Grahovac, a avut o intervenţie de zile mari (79). Şapte minute mai tîrziu însă, portarul gălăţenilor era să devină din înger demon, dar a fost salvat de colegii săi din apărare, care au degajat o minge,  pe care el nu reuşise s-o boxeze departe de poartă.

Oţelul a cîştigat la limită în faţa unei formaţii a Sportului Studenţesc care a arătat slăbiciuni mari în defensivă.

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE VIDEO DE LA PARTIDA SPORTUL - OŢELUL, SCOR 0-1!

Comentarii (5)

otelarul_123  •  23 Iulie 2010, 23:35

La cum s-a comportat azi Sportul nu cred ca au prea mari sanse sa ramana in Liga 1 . Ma bucura extrem de mult rezultatul, dar nu cred ca este un rezultat cu care sa ne imbatam . Succes si Sportu in continuare pentru ca a fost si poate va fi in continuare o echipa frumoasa. FORZA OTELUL !

sergono.1995  •  23 Iulie 2010, 22:53

rectifică Cristina:Sportul a replicat slab,printr-un(prin) şuturile lui Patriche

andi_vate  •  23 Iulie 2010, 22:53

am vrut sa intru azi la meci la pauza si nu s-a putut . cica n-au tiparit decit 1500 de bilete ( ???????? ) si in plus s-a stricat si tiparnita la un moment dat ...oricum pe stadion erau mai putini oameni decit personal security era la portile de intrare ...acum vad ca e invitat la una din emisiunile dumneavoastra , dar nu-l intrebati de nicio culoare despre acest lucru ... daca citeste cineva din redactia dumneavoastra aceste comentarii dati-ne si noua un semn , daca nu , lasati-ne dracu !

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Columbia - Qatar

Eurosport
03:30 Fotbal, Copa America

Argentina - Paraguay

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
19:30 Fotbal, EURO 2019

Danemarca - Austria

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Germania - Serbia

TVR 1
Program TV complet

U21