FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Unicul suporter dinamovist care a fost alături de „câini” în Marbella, dezamăgit: „Nu mai cred în vise”

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2019 21:40

Dinamo a încheiat cantonamentul de la Marbella și continuă la Săftica pregătirea noului sezon competițional, unde va avea un start exploziv: deplasare la Viitorul, acasă cu CSU Craiova, deplasare la CFR Cluj.

În stagiul din Spania, roș-albii au avut un suporter special, care a asistat la antrenamentele și la primele două amicale ale echipei de suflet, cazându-se în același hotel cu „câinii”.

 

 

Cot la cot cu „câinii”

Ilie Beldiman a făcut peste 500 de kilometri de la Valencia pe Costa del Sol pentru a fi alături de dinamoviști. Suporterul a trăit la intensitate maximă miuțele și amicalele roș-albilor, consumându-se pe margine pentru orice minge. Iar oficialii și jucătorii l-au făcut să se simtă ca unul de-al lor.

„Sunt sigur că sunt mulți dinamoviști ce și-ar dori să fie alături de echipă. De câte ori echipa a venit în cantonament în Spania, începând cu 2013, am fost să-i văd mereu pe jucători.

La București n-am putut să vin, am mai văzut Dinamo doar la Bilbao, atunci, cu Athletic, iar pe această cale mulțumesc domnului Adi Alexandrescu că mi-a făcut rost de bilete mie și familiei. Am mai vrut să vin o dată la București la finala Cupei în 2016, dar a murit Ekeng și m-a rupt la suflet acest lucru”, a mărturisit Beldiman Gazetei Sporturilor.

dinamo2

De ce crede că a greșit Rednic

„Cu Dinamo țin de-o viață, m-a apropiat fotbalul, rivalitatea cu Steaua, multe lucruri. Eu nu sunt nici cu Negoiță, nici cu Rednic, fiecare a greșit. Patronul nu bagă bani, asta e, Rednic a greșit fiindcă a venit călare pe un cal alb, ca salvatore della patria și ați văzut ce a adus, încât nu eram în stare să văd un meci de la capăt la coadă. Ieșirea din impas? Vise de noapte...

Trebuie să vină un investitor cu bani, dar n-am vise, n-am mari speranțe. Eu sper să văd Dinamo în grupele Champions League. Dar mi-e frică să mai sper și pentru următorul sezon. Eu vin la meciurile echipei pentru ceea ce înseamnă Dinamo pentru mine, nu formația de acum.

Asta e situația, ăsta e patronul, să sperăm că va apărea un investitor, doi care să schimbe lucrurile. Sper ca Dinamo să pătrundă în primele șase, să fie în play-off. La titlu nu putem spera sub nicio formă! Ce-a zis Rednic, cu Cupa și campionatul, era abureală pentru copii mici. Dacă e să fim obiectivi, nu aveam nicio șansă”, a mai declarat dinamovistul.

Mizează pe Neagoe

Vizavi de viitorul imediat al formației, nea Ilie a comentat: „Eu sper ca Neagoe să producă o scânteie de care să profite echipa. El n-are nicio vină, antrenorul încearcă. Eu zic că e un antrenor bun, cu un mic efort ar face o formație competitivă”.

„Stadionul nou e tot un vis de noapte. Și nu știu dacă noi, românii, am putea apela la sistemul socios. Unde se adună mulți români, e greu să fie liniște și pace” Ilie Beldiman, suporter Dinamo

Citește și:

DINAMO // Ionel Dănciulescu și Florin Prunea trec la acțiune! Ce vor face șefii lui Dinamo după protestele fanilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
vali_titan
vali_titan  •  08 Iulie 2019, 09:05

Domnule Beldiman, va spun sincer ca m-ati inspirat prin atitudinea de a sustine Dinamo "pentru ceea ce înseamnă Dinamo pentru mine, nu formația de acum" si voi voi reveni sa sustin echipa, chiar daca mi-am spus ca nu voi mai calca pe stadion cat timp este patron acest impostor de Negoita.

flojo
flojo  •  08 Iulie 2019, 08:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Măi limitatule, tu ai o problemă!

george1111
george1111  •  07 Iulie 2019, 22:06

Bravo Caine ,Respect.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează