FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

VIDEO/UPDATE Afirmații controversate despre tinerețea lui Hagi: "De sub plapumă, au ieșit două capete: Gică și «Dințarul»" » Comunicatul "Regelui": "Sunt dezgustat"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 11:20

Sorin Răducanu (56 de ani), fost fotbalist la Dinamo și candidat la șefia FRF, a făcut o serie de afirmații controversate despre Gică Hagi, la emisiunea GSP LIVE, după ce a fost întrebat cum era fostul mare fotbalist în afara gazonului. 

VIDEO cu ce a spus Răducanu în emisiune

 

"Hagi era timid și cu bun simț. Astea sunt plusuri. Minusuri sunt mai multe. 

Dacă vă spun una, vă explodează laptopul! Era până în 1989, la Sinaia. Erau mai multe vile între hoteluri. La una dintre vile, erau în vacanța de iarnă Hagi, Belodedici, Balint, doctorul Amer «Dințarul» și Gigi Becali.

M-am dus și eu și eram mai euforic, țipam pe acolo «La mulți ani!» și întrebam unde e Hagi. Ceilați au zis «În camera aia» și strigau «Nu intra!». Eu nu am ținut cont și am deschis ușa camerei , iar de sub plapumă se ițesc două capete, domnul Gică și domnul «Dințar». Eu le tot ziceam «La mulți ani!» , iar ei spuneau «Hai că vorbim, lasă-ne în pace! Mai vorbim».

Înainte de prima soție, Hagi a stat 2-3 ani în casă cu un bărbat, Darius Handrea. De ce a divorțat Hagi de prima nevastă?! Din cauza lui Handrea!", a declarat Sorin Răducanu la GSP LIVE.

Cine e "Dințarul"

170944 186575214710602 1471305 o
Doctorul stomatolog Amer Al Mouzayen. foto: facebook 

"Dințarul" era porecla doctorului stomatolog Amer Al Mouzayen (foto), un sirian venit în România pe vremea studenției.

Într-un articol din Libertatea, publicat în 2008, se vorbea despre relația de prietenie dintre Hagi și Amer. Mama lui Hagi spunea atunci despre sirian că este precum fratele mai mare al lui Gică.

"L-am cunoscut pe Hagi în urmă cu 24 de ani, venise la Sportul, iar eu, student la Stomatologie, asistam la toate meciurile. Gică a ținut să respecte dorința tatălui său, Iancu, și și-a luat de nevastă o machedoancă. Tocmai din acest motiv, Hagi a avut mai puține femei decât degetele de la o mână. Nu voia să iasă cu alte fete de teamă să nu apuce să le îndrăgească", spunea doctorul Amer Al Mouzayen în respectivul articol din 2008.

După Revoluție, Hagi și Amer au fost parteneri într-o afacere, clinica de stomatologie Dentosan.

560050 673562872678498 1898887734 n
Hagi și doctorul Amer Al Mouzayen (în centrul imaginii). foto: facebook

COmunicat Hagi: "Sunt dezgustat"

Gică Hagi a reacționat în urma afirmațiilor lui Răducanu printr-un comunicat postat la ora 13:30 pe site-ul oficial al Viitorului: 

"În urma emisiunii de pe GSP Live, din această dimineață, 13 noiembrie 2018, preluată ulterior și de cotidianul GSP, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face următoarele precizări:

- Sunt trist și dezgustat de acest circ, de această comedie prezentată în această dimineață de un brand media din sportul românesc, un cotidian atât de important, cu o vechime de aproape 100 de ani.
- Este rușinos și totodată degradant nivelul la care s-a ajuns, de a se crea această mizerie cu singurul scop de a denigra !".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (94)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  14 Noiembrie 2018, 12:18

RADUCANU POATE UNUL DINTRE CEI MAI MARI FOTBALISTI. IN DECURS DE MAI BINE DE UN AN AM SI AMINTIT CHESTIUNEA ASTA CU HAGI. DIN GASHKA DE FOTBALISTI SI NU NUMAI CIND AU AJUNS IN SUA IN 94 SPUNEAU DE AVENTURILE MACHIDONULUI. NU AM LUAT IN SERIOS DAR DIVORTUL TOTUSI A FOST TINUT CU USILE INCHISE. DECE DOAR CA I-A PUS SOTIA MIERE IN CAFEA? STUPID. DECE I-AU DAT BANI? DECE BECALI SI-A CERUT IERTARE LA TELEVIZOR DUPA CE L-A DAT AFARA PE HAGI SI A RIS DE EL DA CERIND IERTAREA FOSTEI SOTII A A MINTIT LA PROCES? DAR OMUL ERA BISEXUAL CA A DORIT-O ASA DE O PARTIDA SI PE CRISTINA TOPESCU SI ASTA SPUSA TOT DE BECALI. RELUATI EMISIUNEA . EXACT DUPA CE A FOST DAT AFARA DE LA STEAUA. O SA VEDETI CE A SPUS BECALI. MITICA DRAGOMIR ACUM CEVA LUNI IN URMA DESPRE HAGI " DACA NU AR AVEA NENOROCIREA AIA DE PACAT ..." CARE PACAT? DE BALINT S-A SCRIS CA FOST SOTIE L-A PRINS IN PAT CU UN BARBAT... ELE EXISTA. IN PRESA S-A SCRIS. IN LUMEA DINCOLO DE PRESA SE STIE. STIU MULTI DAR AU TACUT. VOR VORBI PENTRU CA OMUL SE DA ALBA CA ZAPADA SI NU A FOST ASA... ASTA SA FIE CLAR. NU DIVORTEZI DUPA 3 LUNI INVOCIND MOTIVE STUPIDE SI TOTUL CU USILE INCHISE? HMMMMMMm!!!

518396918348499
Viorica Alexandru  •  14 Noiembrie 2018, 12:07

...CINE ESTE RADUCANU? doar asa sa auzim de el...

bazileon
bazileon  •  14 Noiembrie 2018, 10:12
Postat de conasu_boeru pe 13 Noiembrie 2018, 19:10

Dacă eram în locul lui Hagi spuneam că voi acționa în instanță pe cel care a spus ce a spus nu că a făcut ziarul o comedie !!! Și mai e o chestie : din ce povestea Răducanu , înainte de intrarea în cameră mai multe persoane l-a sfătuit ....să nu intre !!!! De ce ?! Pentru veridicitatea poveștii se pare că sunt mai mulți martori deci nu cred că e invenție ! Pentru ce s-a întâmplat în acea cameră, rămâne să aflăm....poate unul are darul de a spune povești, iar celălalt asculta și adormea frumos !

Deci toata lumea stie, asa cum se stia si de viata dubla a lui Dumitru Tinu dar nimeni nu cuteza sa sufle ceva. Totusi ce rost are acest articol? Vreau sa zic cui bono?

Vezi toate comentariile (94)
Comentează