FOTBAL  »  Superliga  »  POVESTE

VIDEO Valeriu Iftime, dezvăluire memorabilă! Din ce a făcut primul milion: „Imediat, de bucurie, m-am izbit cu mașina de primul stâlp”

Articol de - Publicat vineri, 13 martie 2020 07:00

Valeriu Iftime (59 de ani), patronul lui FC Botoșani, a fost invitat în această săptămână la emisiunea GSP Live. Omul de afaceri a rememorat reacția pe care a avut-o în momentul în care a reușit primul business important din viața sa. 

„Nu știu cum am făcut primul milion de euro, dar știu cum am făcut primul milion de lei. L-am făcut dintr-un sistem informatic de automatizare la distanță, undeva în zona Slobozia-Călărași. 

Țin minte și acum că mi s-au dat două cecuri în valoare de 500.000 de RON. Am fost atât de fericit încât, după ce am plecat de acolo, eu și prietenul meu ne-am izbit cu mașina în primul stâlp al porții. Eu strigam: «Bă, ce faci? Stricăm mașina!». 

M-am simțit bogat după ce am terminat facultatea. Niciodată n-am știut dacă am bani mulți sau puțini, dar niciodată n-am făcut ce face Țiriac, care spune că ești bogat atunci când nu te uiți la nota de plată”, a spus Iftime, în dialogul cu moderatorul Remus Dinu.

„Nu consum mult, nu sunt pretențions. Nu fac excursii extravagante. Îmi place să cheltuiesc puțin și cred că secretul fericirii este de a te simți bine cu costuri mici” 
- Valeriu Iftime

20-22 de milioane de euroe averea estimată a lui Valeriu Iftime

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO A sosit oferta pentru Marko Dugandzic, noul star al lui FC Botoșani: „1,5 milioane de euro pe masă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Martie 2020, 09:10

Fără Becali nu puteți, ionuțiștilor. Te pomenești că aveți și icoană cu el pe perete acasă...

georgescugeorge1994
georgescugeorge1994  •  13 Martie 2020, 08:42
Postat de moshu...48 pe 13 Martie 2020, 08:10

Se vede treabă că, după ce a încasat banii, nu s-a bucurat îndeajuns de mult ! Că, altfel, n-ar (mai) fi existat blaturile cu pipereanul fariseu !

Iftimie îl are idol si mentor pe Gigi Becali !!!

moshu...48
moshu...48  •  13 Martie 2020, 08:10

Se vede treabă că, după ce a încasat banii, nu s-a bucurat îndeajuns de mult ! Că, altfel, n-ar (mai) fi existat blaturile cu pipereanul fariseu !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează