FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CSMS IAȘI 3-2

VIDEO Victorie de Europa! CSU Craiova a învins CSMS Iași, 3-2, și a preluat șefia play-out-ului

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 16:32

CSU Craiova a învins CSMS Iași în etapa a 12-a din play-out, scor 3-2 și oltenii au preluat șefia clasamentului.

Oltenii au deschis scorul în minutul 18 după un șut în plasa laterală al lui Vătăjelu din penalty-ul făcut de Grahovac în fața lui Băluță.

În prelungirile primei părți, Golubovici, atacantul dorit de Steaua, a înscris cu o lovitură de cap. Moldovenii au preluat conducerea imediat după pauză prin reușita lui Andrei Cristea.

Egalitatea a fost restabilită în minutul 59 de Herghelegiu, care a primit o minge deviată cu călcâiul de la Iliev. Bulgarul a fost cel care a stabilit scorul final cu 10 minute înainte de final.

După această etapă, CSU Craiova a luat fața lui CSMS Iași și a trecut pe locul 1, cu 36 de puncte, la o lungime peste formația din Moldova. Prima poziție din play-out duce în cupele europene!

Vezi AICI liveTEXT

CSU CRAIOVA - CSMS IAȘI 3-2 (VIDEO)
Au marcat:
Vătăjelu 18 p.. Herghelegiu 59, Iliev 80 / Golubovici 45+2, A. Cristea 49 

Echipe de start:

CSU Craiova: Popescu - Achim, Popov, Acka, Vătăjelu - Bancu, Zlatinski, Madson - Băluță, N. Rocha, Măzărache

CSMS Iași: Grahovac - Voicu, Frăsinescu, Mitici, Bădic - Llullaku, Crețu, V. Gheorghe, Țigănașu - Golubovici, An. Cristea

 

Cu trei meciuri rămase de disputate, CSMS Iași este pe primul loc în play-out, având 35 de puncte. CSU Craiova se află pe locul 3, cu 33 de puncte.

Având în vedere că Dinamo și ASA nu pot participa în cupele europene, echipa care va câștiga play-out-ul va participa în preliminariile Europa League.  Pe locul 2 în play-out se află CFR Cluj, 33 de puncte, dar nu are drept de joc în cupele europene. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
dansy
dansy  •  23 Mai 2016, 12:20

Jenanta atitudinea lui Prunea care il scoate tap ispasitor pe arbitru uitand la cate furaciuni a participat alaturi de DINAMO.Pe de alta parte comenteaza lamentabil gestul echipei sale la al doilea lor gol.Lipsa de fair play a echipei la acea faza se datoreaza si unor oameni ca PRUNEA.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Mai 2016, 20:00

...cati din cei care comenteaza aici au fost ca mine pe stadion ?

pedro_nr1
pedro_nr1  •  22 Mai 2016, 19:30

prazarii au un joc de tot rasul, slabi rai baietii astia prazari ... si mai vor in europa sa primeasca o caruta de goluri ?? :)

Vezi toate comentariile (40)
Comentează