FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CHIAJNA 2-0

VIDEO Victorie în 100 de secunde » Două goluri trase la indigo ale CFR-ului au tranșat soarta partidei cu Chiajna

Articol de - Publicat luni, 25 iulie 2016 00:00

Vasile Miriuță a țopăit de bucurie. Era 2-0 pentru CFR, după un joc destul de șters, dar la capătul a două goluri care au năucit defensiva și echipa Chiajnei.

Scăpați și de un penalty în prima repriză, "feroviarii" au demonstrat că dacă ai fotbaliști de clasă poți să învingi și jucând cu frâna trasă.

Click aici pentru VIDEO!

Până la reușita lui Cristian Lopez, Concordia a avut chiar un plus în fața ardelenilor. Doar că Neluț Roșu (26) a nimerit bara, iar în repriza secundă n-a găsit cadrul porții după o "pasă" a lui Mureșan. Tot până la golul spaniolului, doar Camora (63) amenințase buturile lui Bălgrădean, cu un șut puternic de la 30 de metri.

Însă, în decurs de nici două minute, Lopez și Guima și-au arătat calitatea după centrări ca la carte servite de Tiago Lopes, care a primit mingea de la Jakolis. Săndoi a rămas cu ochii-n becurile nocturnei, o nouă înfrângere ce se învârte în jurul unui penalty, de data aceasta neacordat, împotriva Stelei pierzând șansele la a obține trofeul Cupei Ligii după o lovitură de la 11 metri acordată superușor.

Miriuță e pe calea cea bună, în grafic, a recuperat deja 3 puncte din cele 6 minus cu care au început clujenii.

100 de meciuriau strâns în Liga 1 antrenorul Emil Săndoi, respectiv fundașul Chiajnei, Cristian Melinte

Penalty neacordat Chiajnei

În minutul 36, Melinte a dorit să reia spre poarta clujenilor, dar s-a opus Tiago Lopes, iar mingea l-a lovit în mână. Colțescu era aproape de fază, însă a lăsat jocul să continue. Ilfovenii au acuzat neacordarea unui penalty, așa cum s-ar fi impus, au declarat specialiști în arbitraj: "Jucătorul de la CFR își mărește aria corpului folosindu-se de mână, se ajută să stopeze drumul mingii, se impunea penalty". În minutul 59, Roșu a cerut și el penalty, acuzând henț la duelul cu Mureșan, însă apărătorul avea mâna lipită de corp.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Iulie 2016, 11:33

AdicaLopez da cu mana dupa minge.Incorecta,vea mainile sus pentru a-si pastra echilibrul.Mingea a venit de la prea mica distanta sa fie ceva premeditat.Arbirul a apreciat corect faza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează