FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEOREPORTAJ Stop după 44 de ani » A început demolarea stadionului Steaua! FCSB a venit să-și ia nocturna și tabela!

Articol de - Publicat joi, 21 iunie 2018 11:13

Fără meci disputat acolo de mai bine de 3 ani, stadionul Steaua e mult transformat. În rău. Degradat și uitat, așteaptă acum buldozerele pentru a fi demolat. Casă pentru steliști cândva, arena a devenit doar o epavă.

Acest peisaj nu va mai dura mult. CNI e gata să înceapă lucrările la noua arenă. Nu înainte de a fi demolat stadionul vechi.

În ultimele două zile mașinile de la ARCOM, fabrica unde FCSB și-a contruit noua bază, au apărut în Ghencea. Cară la foc automat bucățile nocturnei, care la un moment dat era cea mai modernă din țară. Aparține FCSB-ului, la fel care tabela de marcaj sau turnicheții. 

Muncitorii și macaralele muncesc la peste 40 de grade, atâtea cât sunt acolo, sus, pe schelă. Scot șurub cu șurub și duc spre final primul pas spre demolarea legendarei arene.

În 25 de luni, totul va fi amintire. Pe acest loc va fi, probabil, o arenă modernă, de 30.500 de locuri, plină de lumini și cu un aer contemporan, la standardele cerute de fotbalul mileniului trei. Dar care nu va fi gata la timp pentru Euro 2020, sau cel puțin acestea sunt previziunile CNI.

 
Stop după 44 de ani! A început demolarea stadionului Steaua!

VIDEOREPORTAJ Stop după 44 de ani A început demolarea stadionului Steaua! FCSB a venit să-și ia nocturna și tabela! --->> http://bit.ly/2M9FGsn

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 21 Iunie 2018

Citește și:  GALERIE FOTO Macarale râd în Ghencea argintii » Imagini de azi de la demolarea arenei roș-albastre: stâlpii de nocturnă, puși la pământ

301.000.000 de leieste valoarea pe care o va avea noul stadion al Stelei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează