FOTBAL  »  Superliga  »  VIIITORUL - ASTRA 1-0

VIIITORUL - ASTRA 1-0 // VIDEO + FOTO Gică Hagi, conflict pe marginea terenului cu un fost om de la FCSB! » "A strigat «hârsâz!»"

Captură TV Telekom Sport +6   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 19:59

În prelungirile partidei dintre Viitorul și Astra, scor 1-0, s-a iscat o încăierare generală, iar Hagi și "secundul" oaspeților au fost trimiși în tribune. 

Imediat după golul marcat de Tudor Băluță, Gică Hagi a mers către Gheorghe Mulțescu, antrenorul Astrei, pentru a-și cere scuze pentru o minge de arbitru pe care echipa lui nu a înapoiat-o adversarilor, în spiritul fair-play, după ce jocul fusese întrerupt.

De pe banca giurgiuvenilor a sărit turcul Yuksel Yesilova, antrenor secund la Astra și fost preparator fizic la FCSB. Acesta a fost aproape de o înfruntare fizică cu patronul-antrenor al Viitorului, cei doi fiind cu greu despărțiti de arbitrul de rezervă și de oamenii din jurul băncilor de rezervă. După terminarea meleului, arbitrul Marcel Bîrsan i-a trimis pe amândoi în tribune.

Vezi VIDEO cu incidentul!

Explicația lui Hagi

Gică Hagi a explicat că totul a pornit de la o minge de arbitru pe care Vlad Achim nu le-a înapoiat-o giurgiuvenilor. La câteva secvențe după, Băluță a marcat unicul gol al partidei. 

"La final a fost un incident care a stricat tot, din cauza unei singure persoane. Am vrut să merg la nea Gigi Mulțescu să îi cer scuze. A fost decizia lui Vlad Achim. Băiatul acela a venit și a strigat «hârsâz» (n.r. "hoț" în limba turcă), adică eu sunt hoț. A venit în România să muncească și să mă facă pe mine hoț.

Toate erau foarte linișitite. Antrenorul secund a venit, a vorbit și după tot pe mine m-a eliminat. Eu venisem doar să îi cer scuze. Achim a luat decizia. Trebuia să dea mingea la ei. Jucătorii au luat decizia, nu eu. Poate aveau dreptate", a declarat Hagi pentru Look TV.

Nu e prima dată când Yesilova e implicat într-un scandal în România. În 2009, Yuksel, în acea perioadă preparator fizic la FCSB, l-a acuzat pe Gigi Becali că l-a concediat din cauza religiei sale. 

"Nu știu exact ce s-a întâmplat între ei. Dar eu i-am spus lui Hagi că trebuia să ne dea nouă mingea, că noi am dat-o în aut. Au călcat în picioare fair-play-ul"Gheorghe Mulțescu, antrenor Astra

A învățat de la Hagi :)

În 2005, când antrena la Galatasaray, Gică Hagi a fost surprins de camerele video având o altercație verbală cu un suporter. În timp ce urca în autocar după un meci, Hagi acuza atunci că i s-ar fi furat telefonul, folosind la adresa turcilor același termen pe care îl denunță astăzi: "hârsâz!".

 

 

Vezi și: VIITORUL - ASTRA 1-0 // Băluță administrează prima înfrângere în acest sezon pentru giurgiuveni!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
bettina46
bettina46  •  01 Octombrie 2018, 09:33

Cata ura si invidie poate fi in capul unor golani ptr care si moartea lui Ekeng arata ce caracter urat are Hagi!Viitorul este o campioana si are cel mai frumos joc din liga1! Asta deranjeaza !

aldo_m
aldo_m  •  01 Octombrie 2018, 08:43

in meciul de cupa adversara lui hagi a avut eliminati in meciul de campionat a avut la fel si ATUNCI CINE I HOTUL si ekeng era mort si educatii lui hagi jucau ce sa i invete hagi caracter mizerabil a luat strategia lui gigi cu eliminarea adversarilor

csa.steaua
csa.steaua  •  01 Octombrie 2018, 07:44

Grețos caracter ... hagi blatistul ... sa nu uitam ca este si continua in liga 1 datorita blaturilor si arbitrilor

Vezi toate comentariile (26)
Comentează