FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FC BOTOȘANI 1-0

VIITORUL - BOTOȘANI 1-0 // Gică Hagi exultă după calificarea în play-off: „Merităm respect!” » Pe cine îl compară cu Tigana: „A fost cel mai bun azi!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 19:35

Gica Hagi s-a arătat extrem de fericit pentru Lyes Houri, cel care a marcat golul Viitorului care a dus echipa în play-off în fața lui FC Botoșani, scor 1-0.

„Pentru mine Houri e optar, nu decar. E genul lui Tigana, și-a câștigat locul în echipă. Seamănă foarte mult cu optarul de la Lyon (n.r. Houssem Aouar/20 de ani). A fost cel mai bun jucător de pe teren. E o performanță frumoasă să fim 4 ani consecutiv în play-off. Va fi un jucător important pentru noi”, a declarat Hagi la TV Telekom Sport.

Jean Tigana (63 de ani), legendarul fost mijlocaș francez, a scris istorie în tricoul lui Bordeaux, unde a strâns peste 250 de meciuri. 

Antrenorul Viitorului a vorbit și despre jocul de azi:

„Echipa a reacționat bine sub presiune. La finalul meciului s-a dereglat puțin echipa. Am demonstrat că merităm în play-off. În această seară am avut un public extraordinar. Începem și noi să avem public. Suntem și în Cupă și în play-off, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum.

Eu îmi doresc să mențin acest club în obiectiv, adică să jucăm un fotbal foarte bun și să fim în Liga 1. Cine va dori să vină lângă mine, îi spun că obiectivul va fi același. Echipa joacă, dar noi trebuie să acumulăm experiență pentru jucători. Avem un patrimoniu important în acești 10 ani.

Am crescut așa cum trebuie și merităm respect! Academia e copilul meu. M-am înhămat la acest drum greu. Academia Hagi a produs foarte mulți jucători și a jucat un fotbal foarte bun”.

Citește și:

PROGRAM PLAY-OFF și PLAY-OUT // Iată țintarul etapelor în acest moment: când e FCSB - CFR Cluj

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (12)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  04 Martie 2019, 19:54

Pentru ce meritati respect?Pentru ce a facut fii-tu care trebuia eliminat sau pentru delegarea cu misiune precisa a lui ***?Sau poate pentru amandoua!Ca daca era pe bune si nu intrati in playoff ,tunai si fulgerai si amenintai cu plecarea din tara!Dar asa mai ai posibilitatea de niste aranjamente cu finu ciobanul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  04 Martie 2019, 10:39

Cand am vazut cum a tras Golofca-scapat singur in careu,avand calificarea in gheata-nu stiu de ce m-am gandit la transferul lu'Oaida,de la Botosani la echipa lu'finu GG!Nu bre "nas'Gica"!Stii cand sa ai pretentia sa "va respectam"?Cand?Pai,cand o sa bati echipa lui "finu'Gigi"!

j0k3r
j0k3r  •  04 Martie 2019, 08:19

asta vrea respect cu o echipa de duzina si cu un capitan demn de liga a 3-a. noroc cu alti pusti de pe acolo pt ca altfel te bateai cu fc baicoi pt a intra in liga satelor. faci prea multa gura si ai mereu de comentat, ai invatat bine de la ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează