FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - BOTOȘANI

VIITORUL - BOTOȘANI // Gică Hagi: „Nu este scopul nostru primul loc” + Probleme mari de lot pentru Viitorul

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 14:47

Gică Hagi nu se gândește la fotoliul de lider, ci la cele trei puncte în confruntarea pe care Viitorul o are luni, de la 21:00, cu FC Botoșani.

  • Viitorul - Botoșani e luni, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Cu cel mai bun start de campionat de la promovarea în Liga 1, Viitorul speră să mențină linia pozitivă și să bifeze un nou succes, chiar dacă luni, de la ora 21.00, în etapa a 5-a, întâlnește pe teren propriu o altă echipă care nu a cunoscut înfrângerea în primele patru runde, FC Botoșani.

 „Întâlnim un adversar foarte bun, care a arătat un fotbal agresiv și a marcat multe goluri. A câștigat net în fața celor de la Steaua și a arătat personalitate. Sigur va fi o partidă deschisă, pe contre. Nu știu dacă va fi un meci frumos sau nu, important este să luăm cele 3 puncte. Să fim noi, să dominăm, să ne impunem”, a spus Gică Hagi.

Managerul tehnic al constănțenilor a mărturisit că fotoliul de lider nu reprezintă o țintă în acest moment, chiar dacă o victorie la 3 goluri diferență ar aduce Viitorul pe prima poziție. „Nu este scopul nostru primul loc, avem obiectiv să scoatem maximum din fiecare meci. Apoi avem obiectivul lunar, la calup de meciuri, obiectivul la 6 luni, obiectivul la un an, toate sunt stabilite și muncim pentru ele. Campionatul este lung, acum este doar un început bun, pentru care trebuie să-l exploatăm și să menținem aceeași linie. Dar nu contează cum începi, ci cum termini”, a explicat Hagi, care se confruntă și cu mici problemă de efectiv, cea mai importantă fiind absența lui De Nooijer, operat de apendicită: 

Brad va lipsi mai mult de o lună și vom vedea cum putem să suplinim absența sa, pentru că nu este postul lui Boboc, iar Filip nu a ajuns la sută la sută. Keita, Riva, Casap mai au nevoie de timp, iar Mățan a avut ceva probleme aseară și vedem dacă îl putem folosi”.  
 

„Botoșani este o echipă cu un atac rapid, care seamăna ca joc cu noi, dar contează mai mult nivelul la care ne vom prezenta și să obținem victoria” 
- Eric de Oliveira 

„Întâlnim o echipă în formă, bine organizată, care joacă fotbal și pleacă foarte bine pe contraatac, așa că ne așteaptă un meci dificil, dar vrem cele trei puncte” 
- Sebastian Mladen

VEZI ȘI:

Gigi Becali a ales „finaliștii”! Cine se luptă pentru postul de antrenor la FCSB + când va fi făcut anunțul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
974595099240315
Vasile Lascar  •  11 August 2019, 16:52

Sunt de acord cu Gica Hagi...viitorul nu are viitor in calitate de campioana pe plan extern...aici pe plan intern face legea dar in exterior e zero...becali a distrus jucatorii luati de la Hagi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează