FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIITORUL // Bradley de Nooijer, fundașul dorit de Becali la FCSB, s-a operat de apendicită! Comunicatul clubului: „Te așteptăm să revii mai puternic”

Bradley de Nooijer // foto: Gazeta Sporturilor
Bradley de Nooijer // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2019 21:26

Bradley de Nooijer (21 de ani), fundașul stânga al celor de la Viitorul, a fost supus unei intervenții chirurgicale, după de doctorii au depistat că fundașul avea apendicită.

Problemele au apărut după meciul cu Sepsi, 2-2, când olandezul a simțit dureri. După efectuarea unor teste, s-a constatat că fundașul trebuie operat, intervenția chirurgicală având loc azi.

„La finalul partidei din deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, din etapa a 4-a din Liga 1, jucătorul nostru Bradley de Nooijer a acuzat unele probleme medicale, iar în urma investigațiilor s-a stabilit diagnosticul de apendicită acută.

Jucătorul a fost supus unei intervenții chirurgicale laparoscopic pentru a-și relua mai rapid și activitatea. Intervenția a avut loc la o clinică privată, iar evoluția post-operatorie este bună și fundașul stânga olandez își va putea relua activitatea cât mai curând. Bradley, te așteptăm să revii și mai puternic în tricoul negru-albastru!”, se arată în comunicatul emis de Viitorul

În această vară, Bradley de Nooijer a fost pentru mult timp în atenția lui Gigi Becali, care a încercat să-l aducă la FCSB. Până la urmă, finanțatorul roș-albaștrilor nu a dorit să plătească 800.000 de euro pentru transfer, reorientându-se spre Ionuț Panțâru și Aristidis Soiledis. 

Vezi și: Basarab Panduru, contră la Gică Hagi: „Ești «rege», nu ne poți spune așa ceva” + Hohote de râs când a venit vorba despre antrenorul dorit de FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
florar
florar  •  07 August 2019, 08:52

Ce minciunica!!! Cica Becali nu a vrut sa plateasca!!!

visinu
visinu  •  06 August 2019, 23:21

A scapat Becali de o noua tzeapa marca Hagi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close