FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul, campionii ABC! » Copiii lui Hagi au devenit campioni naţionali la juniori C, după 4-0 în finală cu Steaua

Trenuleţul bucuriei pentru puştii Under 15 ai Viitorului Constanţa
Trenuleţul bucuriei pentru puştii Under 15 ai Viitorului Constanţa

Articol de , - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 22:12

Ianis Hagi a reuşit o "dublă", iar proiectul "Regelui" pare să nu aibă rival: puştii pregătiţi de Academie au reuşit în acest an să obţină titlul naţional la juniori A, B şi C!

Cu aproape o mie de spectatori în spate, sîmbătă seara, la Buftea, juniorii Academiei Hagi au cîştigat fără probleme la finala Campionatului Naţional Under 15. Atmosfera a fost total diferită faţă cea din finala de la Juniori A, Viitorul-Dinamo 1-0, cînd suporterii "cîinilor" au scandat injurii la adresa lui Gheorghe Hagi.

Steliştii l-au aclamat acum pe "Regele" aflat la meci în compania soţiei şi a lui Gică Popescu. Copleşit de emoţie, lui Hagi i-au dat lacrimile cînd fiul său Ianis a reuşit să înscrie golul de 2-0 pentru constănţeni. Cel mai înfocat suporter al Viitorului a fost Marilena Hagi, mama lui Ianis, care s-a ridicat în picioare la fiecare fază de poartă.

Puştiul a reuşit să mai înscrie o dată în minutele de prelungiri, stabilind şi rezultatul final, 4-0 pentru Viitorul. Celalte două goluri au fost înscrise de Florinel Coman, desemnat şi jucătorul finalei.

ECHIPA VIITORULUI CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ UNDER 15
Dur-Bozoancă - Căpuşă, Vlădescu, Iani Andreas (48 Trancă), Ghiţă Virgil (59 Opriş) - Kilyen, Ciobanu (43 Grecu), Dumitrescu (43 Cârnaţ), Coman, Hagi - Casap (59 Manole)
Antrenor: Cristian Şchiopu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  01 Iulie 2013, 02:04

felicitari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează