FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 0-1

VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // Hagi e categoric: "Am ambiții mai mari! Nu vă speriați"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 09:05

După înfrângerea cu CFR Cluj, 0-1, Gică Hagi a vorbit despre planurile pe care le are la Viitorul și despre ce l-ar face să continue la formația sa.

"Ideea mea e să creez un club mai puternic. Nu vă speriaţi că vrem să fim o echipă de top! Pentru moment e doar o strategie. Rămâne să vedem dacă se va întâmpla. Acum e doar un gând. Nu vreau să vorbesc mai multe în momentul acesta.

Eu, ca să rămân în România, după tot ce am făcut în aceşti 10 ani, am nevoie de o motivaţie mult mai mare! Nu pot să rămân pe bancă şi să le spun băieţilor sau celor din presă «Vrem să rămânem în prima ligă». Am ambiţii mai mari, să vedem ce se va întâmplă", a declarat Gică Hagi la LookTV.

Vezi și:

Gică Hagi s-a enervat: "Am jucat mai bine! CFR doar s-a apărat. Am intrat de 30 de ori în careu"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
bodrin
bodrin  •  18 Decembrie 2018, 15:06

Penibil. Să declari public că ai ambiții mari, când tu te ții de cumetrii și de meschinării, nu te ajută să apari ca fiind extrem de inteligent. Zicala românească, ------- până nu-i fudul, parcă nu ----- destul!

stefan..
stefan..  •  18 Decembrie 2018, 14:41

"Regele":)) blatist al fotbalului românesc vorbeste doar pentru a se afla in vorbă. Gigi Becali, protectorul sau, si a dat acceptul?...

burgman
burgman  •  18 Decembrie 2018, 14:29

Gicutza, eu impreuna cu fratii si surorile mele berbecutzii si mioarele tinem sa iti multumim ca nu ai ambitii mari cand joci cu noi! Sigur, este o simpla intamplare ca nu o faci, dar admiram ambitia cu care joci cu rivalele noastre. Credem ca este o coincidenta acest fapt, nu te banuim de lucraturi machedonesti.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează