FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 0-

VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // Minteuan răspunde „asediului” lui MM Stoica: „Noi suntem cumpătați, nu vorbim de alte echipe”

MM Stoica a criticat în deseori arbitrii pe parcursul acestui sezon // FOTO: GSP
MM Stoica a criticat în deseori arbitrii pe parcursul acestui sezon // FOTO: GSP

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2019 23:08

Alin Minteuan, antrenorul CFR-ului, i-a răspuns după victoria cu Viitorul, 1-0, lui MM Stoica, cel care a acuzat maniera de arbitraj a lui Marius Avram din meciul câștigat de CFR cu 1-0. 

„Nu ne interesează ce spun ceilalți. Fiecare a văzut alt meci. Nu-și au rostul aceste lucruri. Dacă unora le place să vorbească despre alte echipe, noi ne vedem de muncă. Suntem cumpătați, nici jucătorii noștri nu dau declarații despre celelalte echipe”, a spus Minteuan la conferința de la finalul partidei. 

„Și uite așa, scăpați până la pauză de o eliminare (Omrani) și de un penalty (la Drăguș), Les Amis de Dudelange (n.r - prietenii lui Dudelange, echipa care a eliminat CFR din play-off-ul Europa League) își continuă marșul triumfal spre un nou titlu. Sau nu” Mihai Stoica, director sportiv FCSB, la pauza meciului

VIITORUL A SOLICITAT PENALTY

A fost o fază la limită, în care intarea puțin întârziată a lui Bordeianu l-a destabilizat pe Drăguș, care și-a pierdut echilibrul în urma impactului și s-a prăbușit la pământ. 

Marius Avram a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea publicului constănțean și a jucătorilor lui Hagi, care au protestat la decizia arbitrului bucureștean. 

Vezi și: VIITORUL - CFR CLUJ 0-1 // Mihai Stoica a „explodat” la pauză: „Les amis de Dudelange își continuă marșul triumfal spre titlu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
100002473541087
Danut Ognean  •  17 Martie 2019, 10:43

felicitari minteuan!meme nu trebuie bagat in seama

147259629210475
Valentin Onea  •  17 Martie 2019, 09:21

mimitico, ti-a dat ordin jiji sa mai zici tu ceva ? Vezi ca asta cu Dudelange, e veche, doar prostu-i nou. Dar i-a zi tu ceva de Chiajna, de Voluntari, de Dunarica din Calarasi, i-a zi tu cum v-au umilit astia ?................ Lasa ca la anu' va luptati cu sanse reale la titlu, ca vorba aia, intra si Academica si aveti 6 puncte din oficiu. Anul asta nu-i de voi.

1788161314734333
Dzeco Marco  •  17 Martie 2019, 09:19

CFR ... CFR ... CFR ... CAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIII...... CAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONIII...... OLE, OLE , OLEEEEEEEEEEEEEEEEE ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează