FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 3-1

VIITORUL - CFR CLUJ 3-1 // FOTO + VIDEO Cosmin Matei, execuție EXTRATERESTRĂ! Gică Popescu, la pauză: „Golul sezonului!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 21:09

Viitorul a învins-o pe CFR Cluj cu 3-1, într-un duel tare din etapa a 12-a a Ligii 1. Băieții lui Gică Hagi au făcut o primă repriză excepțională, în care nu i-au lăsat aproape deloc pe ardeleni să iasă din propria jumătate. 

Golul secund al partidei, reușit de fostul dinamovist Cosmin Matei în minutul 36, la scorul de 1-0 pentru dobrogeni, a fost o adevărată „bijuterie”.  

Mijlocașul de 28 de ani, unul dintre numeroșii jucători revitalizați de Hagi la Viitorul în ultimii ani, a majorat avantajul echipei sale cu un șut senzațional de la aproximativ 28 de metri. Matei a reușit un exterior de zile mari, execuție care s-a oprit în poarta unui Arlauskis care n-a avut nicio șansă. 

„Oboseala și-a spus cuvântul pentru ei. Mă bucur că am reușit să câștigăm și sunt fericit pentru echipa mea. Am vrut să dau la poartă, mă bucur că mi-a ieșit și sper să mai dau. Sper să încep să marchez și să revin la o formă bună” - Cosmin Matei, după meci

Cum l-a bătut Hagi pe Petrescu? Dezvăluirea lui Gheorghe Hagi după 3-1 cu CFR Cluj

„Cred că e cel mai frumos gol marcat în Liga 1 în acest sezon”, a mărturisit Gică Popescu, la pauza meciului.

Urmărește AICI partida dintre Viitorul și CFR Cluj!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
minell73
minell73  •  07 Octombrie 2019, 16:05

Cei care trebuiau sa fie de mult timp in B,de ce nu joaca asa si cu suriorul mai mare? *** liga 1. Doar jmecherii,afaceri si multa prostie din partea celor care inca mai sustin astfel de echipe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

954215071297337
Rosca Stelus  •  07 Octombrie 2019, 09:56

Atunci, do....lor ( poate fi domnilor, nu ) !

954215071297337
Rosca Stelus  •  07 Octombrie 2019, 09:53

*** de la Dinamo ( alde Negoita, Prunea et.comp. ) nu le era bun Cosmin Matei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează