FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 3-1

VIITORUL - CFR CLUJ 3-1 // FOTO+VIDEO „Acum sunt bun, Dane?” » Hagi și-a luat revanșa după declarațiile lui Petrescu. Viitorul, meci MARE în fața lui CFR Cluj!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 20:30

Viitorul s-a impus cu 3-1 în fața lui CFR Cluj, în etapa a 12-a din Liga 1, și o egalează pe campioană în fruntea clasamentului. Gică Hagi și-a luat astfel revanșa în fața lui Dan Petrescu, după ce a fost rănit în orgoliu de declarațiile „Bursucului” de după Chindia - CFR Cluj 1-4. Petrescu spusese atunci că nou-promovata e singura care i-a pus probleme. 

Scorul a fost deschis în minutul 27, printr-un autogol al lui Peteleu, iar după doar 9 minute Cosmin Matei a majorat diferența cu o superexecuție de la peste 25 de metri de poarta clujenilor.  

Rivaldinho și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 57, ducând astfel scorul la un neverosimil 3-0 pentru Viitorul!

În minutul 76, Culio a transformat fără probleme un penalty confuz acordat cu întârziere de George Găman și a redus din diferență. A fost o intrare a lui Căbuz asupra lui Costache, după ce clujeanul apucase să lovească mingea cu capul, dar arbitrul „centralul” a ezitat în primă fază să acorde lovitura de la 11 metri. Găman a revenit asupra deciziei după momente bune în care jucătorii au crezut că nu acesta va fi verdictul.  

În urma acestui rezultat, Viitorul o egalează pe CFR Cluj în clasament (24 de puncte), dar e pe doi din cauza golaverajului mai slab. 

Billel Omrani (26 de ani) a absentat motivat de la această întâlnire. Golgeterul lui CFR Cluj a plecat acasă, în Franța, direct din Scoția, după meciul cu Celtic (0-2) pentru a-și vedea fetița nou-născută. Aceasta a venit pe lume săptămâna trecută, dar fotbalistul campioanei nu apucase să o cunoască, așa că a fost învoit pentru acest meci de către Dan Petrescu.

8 înfrângeria suferit Dan Petrescu în competițiile interne pe banca CFR-ului, dintre care 3 în duelurile cu Hagi, tehnicianul dobrogenilor fiind singurul care are mai mult de o victorie.

Viitorul - CFR Cluj 3-1

Echipele de start:

Viitorul: Căbuz - Boboc, Țîru, Mladen, De Nooijer - C. Matei, Artean, L. Houri - G. Iancu, Rivaldinho, G. Ganea
Rezerve: Cojocaru, St. Filip, P. Iacob, Ciobanu, Calcan, M. Dulca, Vl. Achim
Absenți: Ghiță, Eric (accidentați) 
Antrenor: Gică Hagi 

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Cestor, Camora - Itu, Hoban, Culio - Costache, L. Traore, Păun
Rezerve: Rus, Susic, Pașcanu, Bordeianu, Deac, Golofca, M. Pereira
Antrenor: Dan Petrescu 

Stadion: Academia Gheorghe Hagi
Arbitri: George Găman (Craiova) / Asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Ciprian Danșa (Satu Mare) / Rezervă: Horia Mladinovici (București) 

de Andrei Chirică

Vezi și:

FCSB - DINAMO // La nutriție, FCSB e ca Barcelona » Roș-albaștrii și-au trimis doctorul la clubul lui Messi pentru specializare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (275)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Octombrie 2019, 18:42

Ma smecherilor va este ciuda pe clujeni , va construiti stadioane din bani publici. Nu stiu cum il cheama pe "" patronul"" ala bucurestean ce a anuntat fara nerusinare cum ca pretul stadioanelor a crescut cu 40 %. Unul este Ghencea , altul Giulesti sai al treilea nu-i mai stiu numele. Si nici nu vor fi gacat la Campionatul european. Cred ca cineva acolo"" sus"" crede tara asta ca o ....in targ. I-ati dezbinat din pacate si pe clujeni pe borcesti si printisorii vostri. Nu va pasa de nimic,CFR face eforturi disperate sa faca fata in cupele europene si voi va bucurati de "" eroul"" Hagi.

10156568321649937
Marius Caseanu  •  07 Octombrie 2019, 08:30

Maaaare ***! Cu *** blocata in Scotia, abia ajunsi la Constanta si far5a antrenament, pierd cu Viitorul cu 3-1. De ce nu s-a amanat, asa cum au cerut? Aha... stiu! Ura in avantajul finului si nasului, nu? Familia machidonilor sa traiasca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  07 Octombrie 2019, 08:04
Postat de andrei.f pe 07 Octombrie 2019, 07:29

Penalty-ul nu a fost confuz, a fost inventat pt simulantul cfr, intai gaman a DAT AUT si dupa trei minute a DAT penalty. In schimb, Steaua a avut penalty clar la Gnohere, Kovacs a lasat jocul sa continue, cfr a mai faultat o data in afara careului, Kovacs lavsa jocul, Tanase inscrie dar Kovacs intoarce jocul la lovitura liberal. Ati inteles ceva ? Eu am inteles cum se castiga campionatele in Romania !

n-ai inteles. Mai incearca.

Vezi toate comentariile (275)
Comentează