FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ

VIITORUL - CFR CLUJ // VIDEO+FOTO Fază controversată în Viitorul - CFR Cluj » Țucudean a cerut penalty, dar Kovacs a dat simulare + Părerea specialistului

FOTO: Captură TV Telekom Sport +5   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 20:41

În minutul 27 al meciului Viitorul - CFR Cluj a avut loc cea mai controversată fază a primei reprize.

Atacantul George Țucudean a primit o minge în careu, a preluat și a căzut după un duel cu Srgian Luchin și Sebastian Mladen.

Arbitrul Istvan Kovacs i-a dat cartonaș galben lui Țucudean, susținând că atacantul de 27 ani a simulat. 

”Mi se pare că e penalty. Piciorul stâng, ăsta care îi pune barieră, Luchin... Nu ştiu ce se întâmplă cu el, dar de câte ori intră la Viitorul, de atâtea ori greşeşte. Aveam altă părere despre Luchin”, a declarat Ion Crăciunescu la TV Digi Sport.

Vezi AICI video cu faza

vlcsnap 2018 12 17 20h33m56s110 +6 FOTO
 

Ulterior, Țucudean a deschis scorul în minutul 33.

Urmărește AICI desfășurarea meciului Viitorul - CFR Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bazileon
bazileon  •  18 Decembrie 2018, 12:19

11m clar. Dar daca nu ai vazut bine, nu dai penalty. Dar nici galben pentru simulare. Kovacs a tras cat a putut cu impotentii lui Hagi, insa la valoarea lui, are si el niste limite.

485809194904413
Costel Tudor  •  18 Decembrie 2018, 09:46

Bai gspistilor , parca spune-ați ca Kovacs este arbitrul de casa al CFR-ului ! Acest Kovacs a uitat ca Majestatea sa NU mai joaca fotbal cam de multișor . Păcat !!! Și apropos de aceasta faza , Majestate ne-ai mințit , CFR a intrat de doua ori in careul vostru !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează