FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CHINDIA 3-0

VIITORUL - CHINDIA 3-0 // Gică Hagi, declarații savuroase despre Louis Munteanu: „Nu prea mai avea ce face pe-acolo. Era faraon!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2019 22:16

Viitorul a învins Chindia Târgoviște, scor 3-0, în primul meci al etapei #15 din Liga 1. 

Gică Hagi și-a lăudat jucătorii și a vorbit la superlativ despre Louis Munteanu (17 ani), marcatorul unui gol superb în al treilea minut de prelungiri.

„Erau importante punctele astăzi. E bine pentru noi ca după un eșec să câștigăm cu o echipă periculoasă. Le-am zis că adversarii joacă fotbal și că nu au presiune. Ei și Clinceniul pun probleme tuturor, chiar dacă au venit din Liga 2. Sunt fericit.

Orice jucător trebuie să joace pentru a putea progresa. Radu Boboc e un fundaș lateral polivalent, provine din mijlocaș, de la juniori. E talentat. Vom vedea ce face.

Louis Munteanu a meritat să joace. A dat multe goluri la juniori, nu prea mai avea ce face pe acolo. Era faraon! Calitatea lui numărul 1 e că nu are teamă, se demarcă foarte bine, e puternic, are simțul golului. E un vârf foarte bun.

George Ganea trebuie doar puțin limpezit. Are nevoie de timp și el, a jucat foarte puțin în ultimii doi ani. E pe drumul bun, vrea, dar încă nu poate să ducă un meci întreg la același ritm”, a declarat Gică Hagi la Look Sport. 

Vezi și:

VIITORUL - CHINDIA // FOTO Oaspeții, nemulțumiți de două decizii luate de arbitrul Bîrsan! Ce arată reluările

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  02 Noiembrie 2019, 14:29

Declaraţii ridicole....

danirovl
danirovl  •  02 Noiembrie 2019, 10:01

Da,e bun copilul,e rapid,are abc-ul fotbalului ...Hagi are tineri talentați. Viitorul lui Hagi e baza viitorului fotbalului românesc la momentul asta. Problema apare când trebuie sa cobori cu picioarele pe pământ un jucător de 17 ani,după vrea 4-5 meciuri bune...sa il faci mai responsabil,mai matur în gândire,sa nu se oprească din' a vrea mai mult 'niciodata...sa îl faci să înțeleagă că dacă nu dublează talentul cu munca ,nu va ajunge mai sus decât Alibec,Budescu și alții...

max9
max9  •  02 Noiembrie 2019, 04:54
Postat de vishnu pe 02 Noiembrie 2019, 03:57

Bravo Haji. De plozii lui Gabriel Munteanu si Ionel Ganea mai aveam nevoie la nationala. Apropos, Boboc asta al cui e? Ar fi frumos fi promovat macar un fotbalist pe alte criterii in afara de pile.

boboc pe departe cel mai bun din hagi team. (ce nume idiot a putut sa dea echipei: viitorul)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează