LIGA 1  ·  VIITORUL CONSTANȚA

VIITORUL CONSTANȚA // Dani Lopez, campion cu Viitorul, se retrage la 27 de ani: „Lucrurile nu au ieşit aşa cum mă aşteptam”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 17:45

Fotbalistul Viitorului, Dani Lopez, a anunțat că se retrage la 27 de ani, din cauza accidentărilor.

Spaniolul, campion cu Viitorul în 2017, mai avea 6 luni de contract cu Viitorul, dar n-a mai jucat de vara trecută, și a făcut anunțul retragerii pe rețelele de socializare.

„Câteodată nu este uşor să acceptăm realitatea şi să vedem cât noroc avem că putem să ne bucurăm şi să facem ceea ce ne place. În urmă cu doi ani, am suferit o accidentare la şold şi a fost nevoie de o lungă perioadă de recuperare, iar această accidentare m-a obligat să renunţ la fotbal.

Am suferit mai multe operaţii şi am făcut multe ore de fizioterapie şi antrenamente pentru a reveni şi a-mi recupera forma, dar lucrurile nu au ieşit aşa cum mă aşteptam.

În această etapă am avut norocul să ma bazez pe oameni foarte importanti din familia mea si pe prietenii mei. Sunt recunoscator clubului Viitorul Constanţa pentru modul în care m-a tratat şi pentru că mi-a prelungit contractul chiar dacă eram accidentat, ceva ce din nefericire în fotbal nu vedem foarte des.

Îmi iau rămas bun de la cariera de jucător, după mulţi ani în care am jucat alături de fotbalişti mari şi colegi pe care astăzi îi pot numi «prieteni», chiar dacă sunt foarte departe de ei.

Ne vedem foarte curând, pentru că fotbalul ne va uni mereu. Mulţumesc", a scris Dani Lopez.

Match Preview CFR Cluj - ViitorulPovestea copilul genial, exmatriculat în România, ajuns milionar în Silicon Valley la doar 20 de ani
Libertatea
Comentarii (1)
Laurentiu Barbulescu  •  14 Februarie 2020, 08:21

Dacă Hagi a făcut asta, preluigind-ui contractul acelui jucător, înseamnă că este un om de mare caracter. Respectul Hagi!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Milan - Parma
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Bologna - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Sampdoria - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:15 Fotbal, Premier League
Arsenal - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Juventus
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Udinese - Lazio
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Verona
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1