FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CRAIOVA 1-2

VIITORUL - CRAIOVA 1-2 // Corneliu Papură avertizează: „Va fi greu să ne bată cineva!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2020 21:40

Corneliu Papură (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a oferit declarații la finalul meciului în care echipa sa a învins-o pe Viitorul, scor 2-1.

  • După această victorie, CS Universitatea Craiova și-a asigurat matematic calificarea în play-off

Clasamentul LIVE din Liga 1

„Sunt 3 puncte importante pentru play-off. Nu vom mai sta cu emoții până la final. Am început echilibrat meciul, iar ei au marcat primii, la prima șansă pe care au avut-o. Însă istoricul meciului nu contează foarte mult acum.

Băieții asta trebuie să facă, să nu renunțe niciodată. Îi felicit pentru revenire. Haideți să vedem ce facem cu Poli Iași până să ne gândim la titlu, totuși. Cu publicul vulcanic de la noi de pe stadion, va fi greu să ne învingă cineva!

Orice meci este greu. Dacă vom continua să avem o atitudine bună și să ne jucăm șansa, putem să câștigăm și meciul cu Poli. Însă mai este mult până la acea partidă”, a declarat Papură, la TV Digi Sport.

vezi și:

FC VOLUNTARI - DINAMO 2-1 // 3 momente care nu s-au văzut la TV » „Sărăciilor, ați făcut și voi rost de bani?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ipsilante
ipsilante  •  11 Februarie 2020, 23:50

Felicitari lui Bancu pentru cele 200 de aparitii in tricoul Stiintei! Din pacate, prestatia lui cu Viitorul, a fost penibila, la fel ca si cea a lui Acka si a lui Cosic. Probabil, a fost de vina accidentarea, dar si Papura, care la fortat titular! Dincolo de entuziasmul a doua victorii care ne-au asigurat accederea in play off, jocul Stiintei este gaunos. Obtinute cu multa determinare, din sclipirile individuale ale unor jucatori deosebiti ca: Pigliacelli, Kolic, Cicaldau, Barbut sau Mihaila, dar si cu mult noroc, aceste rezultate nu pot camufla jocul prost, per ansamblu. Cu greseli multiple, jenante, in aparare, cu un mijloc steril, neinspirat, in care Ivan a fost si este mana moarta, si cu un atac ineficient, ale carui obligatii au fost salvate de Cicaldau, cu Mediasul, si de un pusti de 18 ani, cu Viitorul, nu putem fi optimisti pentru ce va urma. Apreciez rezultatele bune si norocul antrenorului, dar ma pune pe ganduri optimismul exaltat, nejustificat, al lui Papura. Stiinta are un lot bun, chiar f bun, pentru Liga I dar Papura, din aceasta gramada de jucatori buni, nu am vazut sa formeze o ECHIPA valoroasa! Adica, 11 jucatori, care sa joace LEGAT, sa conlucreze, ca o ECHIPA! Asa cum face CFR, de exemplu. Aceasta "adunatura" de jucatori trimisi in teren de Papura, etaleaza un joc de angajament, dar deslanat, la intamplare, in care greselile abunda, iar daca norocul si executiile exceptionale dar aleatorii ne ajuta, atunci putem chiar castiga. Asa a fost

deusdat
deusdat  •  10 Februarie 2020, 13:01

Papură tot încearcă să fie antrenor și de fiecare dată se fâsâie după câteva meciuri. Aveți puțină răbdare...

dansy
dansy  •  10 Februarie 2020, 11:12
Postat de sorinvision pe 09 Februarie 2020, 23:36

L-am asemanat acum vreo 9 luni pe Papura lui Constantin Otet. Atunci mi-am luat cateva injuraturi pe aici. Am spus atunci ca "Tica" Otet pana la Craiova nu antrenase la nivel mare. A venit insa la Craiova si a scris istorie. Vicente del Bosque, a jucat toata viata la Real Madrid si era tinut pe langa echipa mai mult de rusine. In 1999 era antrenor secund, cunostea tot ce intmpla in club, insa avea experienta ZERO . A avut norocul sa plece antrenorul si cateva etape sa fie principal, lipsit de experienta dar meticulos si stiind cam ce pot jucatorii din anturajul echipei a ajuns unul dintre cei mai mari antrenori din lume la peste 50 ani varsta, pana atunci nu a existat. Ei bine Papura, stie bine jucatorii, cunoaste bine spiritul Craiovei Maxima, stie foarte bine ce se intampla la club si va asigur ca pare uneori cam nebunel si are o privire de ciudat pentru ca sta ore in sir si urmareste meciurile adversarilor si potentiali jucatori de care Craiova are nevoie. Este EXTREM de meticulos. AVEM ANTRENOR!!! Cei din peluza au in mare majoritate varste de 19-20 ani, au vazut putine in viata asta, au vazut pe viu ZERO din spiritul Craiova Maxima pentru ca nu erau nascuti, insa noi astia mai batrani cugetam ceva mai mult inainte sa emitem opinii de genul: "ala ii prost, nu are habar, zero antrenor" s.a. ...deh, experienta de viata.

Bravo!!! Ai mare dreptate.Actuala galerie eu o stimez,dar habar nu au despre trecutul Universitatii Craiova.Si eu am mare incredere in Papura si cred ca este nevoie sa fie lasat in pace.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează