FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CRAIOVA 1-4

VIITORUL - CRAIOVA 1-4. Dan Nistor, marcat de ce a pățit Alex Cicâldău: „Am crezut că s-a întâmplat o nenorocire. Nu a mai mișcat”

Dan Nistor a vorbit despre accidentarea lui Alex Cicâldău de la începutul meciului Viitorul - Craiova 1-4. +6   FOTO
Dan Nistor a vorbit despre accidentarea lui Alex Cicâldău de la începutul meciului Viitorul - Craiova 1-4.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 21:56 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 00:20

Dan Nistor a vorbit despre accidentarea lui Alex Cicâldău de la începutul meciului Viitorul - Craiova 1-4.

  • Startul partidei a fost marcat de intrarea dură a lui Artean asupra lui Cicâldău, rămas inert pe gazon zeci de secunde. Ulterior, „decarul” juveților și-a revenit, iar mijlocașul gazdelor a văzut direct cartonașul roșu - detalii, AICI.

Numai în pielea noastră și a lui Cicâldău să nu fiți. Am crezut că s-a întâmplat o nenorocire. Nu a mai mișcat... Mulțumim lui Dumnezeu că s-a terminat cu bine! Contează mai puțin victoria, ci faptul că Alex este bine acum.

Ne doream să fim și în Europa, dar acum ne vom axa pe campionat și pe Cupa României. Vom vorbi despre favorite la titlu după câteva etape”, a declarat Nistor la Look Plus.

"Am avut şi puţin noroc cu acel roşu. Sper ca Cic să fie bine, nu am aflat nimic despre situaţia lui. Ne-a ajutat puţin, pentru că în inferioritate e mai greu să joci împotriva noastră. Ne-am făcut jocul, deşi în prima repriză, după ce am înscris, ne-am relaxat puţin, dar a doua repriză am intrat mult mai montaţi şi s-a văzut acest lucru, pentru că am reuşit să marcăm de trei ori şi mă bucur că am câştigat. 

Vreau să îi dedic golul tatălui meu, pentru că este ziua lui. Este un cadou şi pentru mine, pentru că vine şi ziua mea. Suntem pe primul loc, acum e foarte frumos să fii pe primul loc şi să şi câştigi. Încă suferim, avem o dezamăgire mare pentru meciul din Europa, dar așa e fotbalul şi trebuie să uităm" 
- Nicuşor Bancu, căpitan Craiova, la TV Telekom Sport

„Suntem mulțumiți de ceea ce am făcut. Am luat 9 puncte și suntem acolo, sus. Campionatul e lung, obositor, și atunci nu contează că avem acum maxim de puncte. Contează că am câștigat, chiar dacă o parte din prima repriză nu mi-a plăcut deloc, când am luat gol.

La pauză am vorbit cu băieții, le-am spus să nu fie relaxați. Dar nu i-am certat. Trebuie să muncim mult. Repet, sunt fericit de ceea ce am văzut. Sperăm să-l putem recupera pentru meciul următor pe Cicâldău. Doctorul mi-a spus să-l scot, deși el mi-a transmis că ar fi putut juca” 
- Cristiano Bergodi, antrenor Craiova, la Look Plus

FOTO Accidentarea lui Alex Cicâldău

+2 FOTO

„Sper că domnul Rotaru este bine. Îi dorim sănătate. Sper să revină cât mai rapid alături de noi și să fim o familie ca înainte” 

„Să lăsăm distracțiile și să fim foarte atenți, pentru că altfel vor suferi și familiile noastre”

Dan Nistor

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cătălin Straton, distrus după ce Dinamo a renunțat la el: „Îmi venea să plâng de nervi!”

Atac violent la Alex Cicâldău în startul meciului! Arbitrul a arătat „roșu” direct

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
lionforever
lionforever  •  15 Septembrie 2020, 08:29
Postat de drago_cip pe 15 Septembrie 2020, 07:39

Axați-va pe campionat, de mai bine s-ar desființa campionatul, asta ar fi cel mai util pentru fotbalul românesc!

E grea de tot asta, gândită mult e mai tare decât " sa fie bine sa nu fie rau"

vasi1986
vasi1986  •  15 Septembrie 2020, 08:12
Postat de Alice Popa pe 15 Septembrie 2020, 07:21

Oltenii sa nu faca nunta dupa acest meci. Au batut cea mai slaba echipa din campionat. Pana si fcsb i-a batut pe ovidei!

Au batut o echipa care a jucat 85 de minute in 10 oameni, deci rezultatul asta nu e relevant, probabil cu alte echipe mai puternice isi vor arata si limitele.

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  15 Septembrie 2020, 07:45
Postat de drago_cip pe 15 Septembrie 2020, 07:39

Axați-va pe campionat, de mai bine s-ar desființa campionatul, asta ar fi cel mai util pentru fotbalul românesc!

Mai exact.... cum ar fi util?... asta ca sa nu te facem albie de porci

Vezi toate comentariile (8)
Comentează