FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CRAIOVA

VIITORUL - CRAIOVA » FOTO // UPDATE Atac violent la Alex Cicâldău în startul meciului! Arbitrul a arătat „roșu” direct. Cum se simte mijlocașul

În minutul doi al meciului Viitorul - CS Universitatea Craiova, Andrei Artean (27 de ani, mijlocaș central) a avut o intervenție violentă asupra lui Alex Cicâldău (23, mijlocaș central). +6   FOTO
În minutul doi al meciului Viitorul - CS Universitatea Craiova, Andrei Artean (27 de ani, mijlocaș central) a avut o intervenție violentă asupra lui Alex Cicâldău (23, mijlocaș central).

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 21:04 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 22:08

În minutul 2 al meciului Viitorul - CS Universitatea Craiova, Andrei Artean (27 de ani, mijlocaș central) a avut o intervenție violentă asupra lui Alex Cicâldău (23, mijlocaș central).

Toate detaliile despre Viitorul - Craiova, AICI

UPDATE, ora 22:00

După ce a fost consultat, Cicâldău s-a întors la stadion. Anunțul a fost făcut chiar de Craiova, pe contul oficial de Facebook.

✌ Alex Cicâldău s-a întors la stadion și se află în afara oricărui pericol. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Posted by Universitatea Craiova on Monday, September 14, 2020

Știrea inițială

„Decarul” oltenilor a fost lovit cu capul de Artean și nu s-a mai putut ridica pentru câteva minute de pe gazon. Deși ambulanța a intrat pe teren, Cicâldău a reușit în cele din urmă să părăsească suprafața de joc pe propriile picioare. Totuși, acesta nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Mateiu.

+2 FOTO
  • foto: capturi Digi Sport

Centralul Florin Chivulete i-a arătat cartonașul roșu lui Artean, iar dobrogenii au rămas în „10” încă din startul jocului de la Ovidiu.

Citește mai multe știri de actualitate:

U Cluj a rămas fără antrenor! Anunțul oficial al clubului

Helmuth Duckadam, analiză dură: „La FCSB, joacă fiecare pentru el” + verdict crunt: „Nu poate face față”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează