FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

U Cluj a rămas fără antrenor! Anunțul oficial al clubului

U Cluj a anunțat despărțirea de antrenorul Adrian Falub (49 de ani)
U Cluj a anunțat despărțirea de antrenorul Adrian Falub (49 de ani)

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 20:44 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 20:51

U Cluj a anunțat despărțirea de antrenorul Adrian Falub (49 de ani). Tehnicianul și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa din septembrie 2019.

„Adrian Falub şi-a înaintat astăzi demisia din funcţia de antrenor principal. FC Universitatea Cluj îi mulţumeşte pentru munca depusă”, au scris clujenii pe Facebook. 

Adrian Falub şi-a înaintat astăzi demisia din funcţia de antrenor principal. FC Universitatea Cluj îi mulţumeşte pentru munca depusă.

Posted by FC Universitatea Cluj on Monday, September 14, 2020

OFICIAL: Adrian Falub nu mai este antrenorul lui U Cluj

Duminică, U Cluj a fost învinsă de SCM Gloria Buzău, scor 1-2. „Șepcile Roșii” au condus cu 1-0, după golul lui Golan, însă „dubla” lui Iurcu din finalul partidei le-a provocat ardelenilor cea de-a doua înfrângere consecutivă, după 0-1 cu ASU Poli. „U” are un singur punct după trei etape, iar Adrian Falub a fost sacrificat.

Se pare că tehnicianul „Șepcilor roșii” le-ar fi promis suporterilor înaintea meciului că va demisiona în cazul unui eșec cu Gloria Buzău. U Cluj a strâns doar 3 puncte în primele 3 partide, un început negru în încercarea de a promova în primul eșalon.

Citește mai multe știri din Liga 2:

Retragere forțată pentru Gabi Tamaș? „Numai printr-o minune ar putea fi din nou la 100%!”

Turris vrea promovarea în Liga 1 și continuă transferurile! Lincar a adus un fost atacant de la FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
adiro
adiro  •  15 Septembrie 2020, 13:10

Falub nu este antrenor , doar o gluma , numit politic , așa ca rezultatele se văd când nepotismul este in floare .Nea Rusu spală-te pe cap cu el și lasă-l sa meargă in județeana unde este locul lui conform pregătirii .

remarque
remarque  •  15 Septembrie 2020, 12:59
Postat de uliundkarlheinz pe 14 Septembrie 2020, 22:37

Cluj vs Kolozsvár si voi trata juxtapunerea fara umbra de rautate! Sa ai un public generos de partea ta, administratie , Funar, Boc , Dancu , Rus ( mai nou in travesti la CFR) da o unda suprarealista situatiei create. Ca demonstratie ironica, trebuie sa apara un Arpi ca sa scoata din parpalacul negru performante greu de imaginat la Cluj. Sprijin politic si administrativ a avut si are "U" insa in fotbal este un exemplu trist. Clujul promovat mediatic este un esec cultural , esecul urbei prada propriei istorii. Nu conteaza ca e vorba de KVSC sau Dr. Hateganu! O esuare istorica care isi pastreaza urmele si pentru urmatoarele decenii.

Si pe unde e Arpi? Pe unde e Ecomax? De ce adminsitratia locala a eliberat autorizatie de constructie pentru mall-ul Vivo in conditiile in care terenul era in litigiu, fiind revendicat de fiii vechiului Manastur? Sa-mi fie cu iertare, dar asta nu e exemplu de management. Iar anumite pete, cele de pe constiinta comuna, pentru ca cea personala nu exista la Arpi si nici la CFR 1907 care a jucat in campionatul Ungariei, nu se sterg niciodata. Nici cu trofee, nici cu trecerea anilor. Scopul scuza mijloacele e morala postarii tale. Poate ca asa este, dar cand scopul este unul care priveste binele general. Ori nu este cazul acum

traian_v
traian_v  •  15 Septembrie 2020, 10:51

Mircea Cojocaru a fost ultimul antrenor decent al lui "U".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează