FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

Turris vrea promovarea în Liga 1 și continuă transferurile! Lincar a adus un fost atacant de la FCSB

Noul venit sub comanda lui Eric Lincar este experimentaul atacant Vlad Rusu care a jucat ultima oară la o colegă de serie, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
Noul venit sub comanda lui Eric Lincar este experimentaul atacant Vlad Rusu care a jucat ultima oară la o colegă de serie, Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Articol de - Publicat duminica, 13 septembrie 2020 13:07 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 13:33

Turris Turnu Măgurele a câștigat fără emoții partida cu Pandurii Târgu Jiu, scor 5-0, în runda cu numărul 3 din Liga 2. Eric Lincar nu e complet mulțumit de lot și primește în continuare întăriri. 

Cum obiectivul asumat la startul campionatului este unul clar, prezența în play-off, teleormănenii au mai făcut o mutare interesantă pe piața transferurilor. Noul venit sub comanda lui Eric Lincar este experimentaul atacant Vlad Rusu care a jucat ultima oară la o colegă de serie, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Turris vrea promovarea în Liga 1 și continuă transferurile! Lincar a adus un fost atacant de la FCSB

În vârstă de 30 ani, Vlad Rusu a evoluat pentru echipe precum FCSB U21, FCSB II, FC Viitorul, FC Clinceni, Academica Pitești, Petrolul Ploiești, KFCO Beerschot, Luceafărul Oradea și Viitorul Pandurii Tg. Jiu. 

Clasament Liga 2: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

CSM SLATINA - RAPID 0-3. Giuleștenii merg ceas sub comanda lui Iencsi: victorie la scor de neprezentare pe malul Oltului

EXCLUSIV Rapid a încercat o lovitură de proporții în fotbalul românesc! Gloria lui Dinamo, ofertată: „Am primit două propuneri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  15 Septembrie 2020, 17:35

Amatorule...deci de fapt a jucat la FCSB 5 si FCSB 6 !

130960271526392
Novak Mario  •  13 Septembrie 2020, 16:15

Tot respectul pentru Erik Lincar si pentru fotbalisti, dar astia din familia condamnatului penal au impresia ca li se cuvin totul. Se zvoneste prin ... targ ca fiul penalului este doar avid de bani. Fara perversitatea si " darul " tatalui " suprem " de a face bani. De desteptaciune nici nu se poate discuta! Asta micul cica-i doar un... papitoi cu mofturi care s-a vazut cu banii lui ta-su! !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează