FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSM SLATINA - RAPID

CSM SLATINA - RAPID 0-3. Giuleștenii merg ceas sub comanda lui Iencsi: victorie la scor de neprezentare pe malul Oltului

Sursă foto: Facebook Rapid
Sursă foto: Facebook Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 14:55 / Actualizat sambata, 12 septembrie 2020 15:21

Rapid s-a distrat în deplasarea cu nou-promovata CSM Slatina, pe care a învins-o la scor de neprezentare, scor 3-0. Giuleștenii arată din ce în ce mai bine și se instalează temporar pe primul loc în clasamentul din Liga 2.

Temerile rapidiștilor de dinaintea meciului de la Slatina s-au dovedit a fi complet nejustificate. Trupa lui Iencsi a „zburdat” pe stadionul old-school de lângă malul Oltului, adăugând la zestre alte trei puncte prețioase în lupta pentru promovare. 

Iar penalty, iar Hlistei

Oltenii au fost simpli parteneri de antrenament pentru giuleșteni, care au deschis scorul încă din minutul 13, prin Radu Crișan. Fundașul a înscris primul său gol în tricoul Rapidului și a avut o evoluție apreciată pe toată durata partidei. 

Pe lista marcatorilor s-a înscris și Cătălin Hlistei. Cum altfel, dacă nu din penalty?! La fel ca în precedentele două etape, acesta a transformat o lovitură de pedeapsă, rezolvând meciul încă de la pauză. În repriza secundă, rapidiștii au mai primit un penalty. Generos, Hlistei i-a cedat balonul lui Drăghiceanu, care a dus scorul la 3-0 și stabilit rezultatul final al partidei.

Meciul s-a închieat sub aceeași dominație rapidistă, cu Iencsi făcând mici experimente în echipă și cu razele soarelui mângâind blând râul Olt, aflat în imediata proximitate a stadionului. Bătălia pentru Liga 1 va fi chiar mai palpitantă decât cea din sezonul trecut, însă Rapidul are, în sfârșit, motive să zâmbească. 

CSM Slatina - Rapid 0-3

Desfășurarea liveTEXT a partidei:

FINAL de meci la Slatina! Victorie categorică reușită de Rapid, 3-0, iar trupa lui Iencsi se instalează pe primul loc în liga secundă.
min.90: Partida va fi prelungită cu trei minute. Rapidiștii au continuat să domine finalul de meci, însă n-au mai punctat pe tabelă. 
min:63: GOOOOL! Rapidiștii obțin un nou penalty, venit pe fondul unui atac prelungit. Nu mai execută Hlistei, ci Drăghiceanu, care înscrie fără emoții.
min.60. Iencsi schimbă liniile. Ies Sefer și Țîră, intră Alin Fica și Alex Pop.
min.46: A început repriza secundă!

Pauză pe „Municipalul” din Slatina, Rapid se află în avantaj, scor 2-0, după golurile lui Radu Crișan și Hlistei.
min:39: GOOOL Rapid, goool Hlistei! Trupa lui Iencsi își majorează avantajul cu 6 minute înainte de pauză, prin Hlistei, care a transformat o lovitură de pedeapsă. E cel de-al treilea gol marcat de Hlistei în acest sezon, toate venind din penalty.
min.32: Fostul rapidist Vlada ratează o ocazie uriașă pentru CSM Slatina, cea mai mare a oltenilor de până acum. Atacantul a fost blocat din calea spre gol de către portarul Drăghia
min:13: GOOOL Rapid! Giuleștenii deschid scorul în minutul 13, prin Radu Crișan, aflat la primul său gol în tricoul alb-vișiniu 
min.9: Sefer zguduie bara transversală cu un șut de la 25 de metri. Reluările TV au arătat că mingea a depășit linia porții, însă arbitrul a lăsat jocul să continue
min.1: A început partida de la Slatina!

Echipele de start:

CSM Slatina: Grecu - Iana, Cotigă, Manea, Demici - Toma, Popescu - Oprescu, Stoica, Deta - Vlada
Rezerve: Velcu, Bodri, Preda, Gheorghe, Radu, Ceapă, Grigore, Necșulescu, Rogoveanu
Antrenor: Mihai Ianovschi

Rapid: Drăghia - I Voicu, Crişan, Manole, Goge - Sefer, Lazăr, Pănoiu - Drăghiceanu, Ţîră, Hlistei
Rezerve: Tătaru, Mocioacă, Costin, Ilie, Dulca, Benzar, Jorza, Fică, Pop
Antrenor: Adrian Iencsi

Clasament Liga 2:

Citește și alte știri despre Rapid:

EXCLUSIV Adrian Iencsi cere răbdare, chiar dacă Rapid a început perfect în Liga 2: „Poate e nevoie de un an de sacrificiu”

Florin Manea, atacuri și jigniri la adresa patronului lui Rapid: „E un mincinos patologic! Îmi face silă să vorbesc de oameni fără coloană vertebrală”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează