LIGA 2  ·  U CLUJ

Retragere forțată pentru Gabi Tamaș? „Numai printr-o minune ar putea fi din nou la 100%!”

Gabi Tamaș (36 de ani), U Cluj, a fost operat zilele trecute, după ce a suferit o ruptură de menisc la primul meci în tricoul „șepcilor roșii”, victoria cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău // Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj +16 FOTO
Gabi Tamaș (36 de ani), U Cluj, a fost operat zilele trecute, după ce a suferit o ruptură de menisc la primul meci în tricoul „șepcilor roșii”, victoria cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău // Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 18:09 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 18:28

Gabi Tamaș (36 de ani), U Cluj, a fost operat zilele trecute, după ce a suferit o ruptură de menisc la primul meci în tricoul „șepcilor roșii”, victoria cu 1-0 împotriva lui Aerostar Bacău.

Potrivit Impact, fostul fotbalist de la FCSB și Dinamo ar putea fi forțat să se retragă, din cauza dificultăților pe care perioada de recuperare le-ar putea genera jucătorului care va împlini 37 de ani pe 9 noiembrie.

„Atunci când suferi o ruptură de menisc la 25-27 de ani este una, atunci când ți se întâmplă la 37 de ani este cu totul alta. Corpul nu se regenerează la fel. După o asemenea accidentare, numai o minune ar mai putea face ca el să poată juca fotbal la capacitate 100%. El s-a accidentat singur, fără să îl atingă nimeni. Poate că este un semn, poate că organismul îi transmite un mesaj”, au afirmat persoane din apropierea lui Tamaș, conform sursei citate.

FOTO Accidentarea lui Gabi Tamaș în Aerostar Bacău - U Cluj 0-1

+17 FOTO

„Nu mi s-a înfipt piciorul, așa cum s-a scris, mi-a trosnit piciorul înăuntru, în aer. N-am mai simțit niciodată așa ceva!”
Gabi Tamaș

Tamaș a jucat cu genunchiul bandajat în U Cluj - ASU Poli Timișoara 0-1

Citește mai multe știri din Liga 2:Un traficant de droguri aflat în arest la domiciliu a omorât, pe 9 septembrie, un tânăr. Victima era martor în procesul interlopului!
Libertatea
Comentarii (1)
univ_craiova1  •  14 Septembrie 2020, 19:31

Poate ca bautura ii spune stop fotbal! Este timpul sa bei! Alt jucător distrus de vicii ca Mutu!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1