FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CRAIOVA 1-4

VIITORUL - CRAIOVA 1-4. Bergodi, nemulțumiri din fotoliul de lider: „Asta nu mi-a plăcut deloc!”

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a oferit declarații la finalul meciului contra Viitorului, scor 4-1 în favoarea echipei sale. +8   FOTO
Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a oferit declarații la finalul meciului contra Viitorului, scor 4-1 în favoarea echipei sale.

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 21:56 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 23:45

Cristiano Bergodi, antrenorul Craiovei, a oferit declarații la finalul meciului contra Viitorului, scor 4-1 în favoarea echipei sale.

„Suntem mulțumiți de ceea ce am făcut. Am luat 9 puncte și suntem acolo, sus. Campionatul e lung, obositor, și atunci nu contează că avem acum maxim de puncte. Contează că am câștigat, chiar dacă o parte din prima repriză nu mi-a plăcut deloc, când am luat gol.

La pauză am vorbit cu băieții, le-am spus să nu fie relaxați. Dar nu i-am certat. Trebuie să muncim mult. Repet, sunt fericit de ceea ce am văzut. Sperăm să-l putem recupera pentru meciul următor pe Cicâldău. Doctorul mi-a spus să-l scot, deși el mi-a transmis că ar fi putut juca”, a declarat Bergodi la Look Plus.

"Am avut şi puţin noroc cu acel roşu. Sper ca Cic să fie bine, nu am aflat nimic despre situaţia lui. Ne-a ajutat puţin, pentru că în inferioritate e mai greu să joci împotriva noastră. Ne-am făcut jocul, deşi în prima repriză, după ce am înscris, ne-am relaxat puţin, dar a doua repriză am intrat mult mai montaţi şi s-a văzut acest lucru, pentru că am reuşit să marcăm de trei ori şi mă bucur că am câştigat. 

Vreau să îi dedic golul tatălui meu, pentru că este ziua lui. Este un cadou şi pentru mine, pentru că vine şi ziua mea. Suntem pe primul loc, acum e foarte frumos să fii pe primul loc şi să şi câştigi. Încă suferim, avem o dezamăgire mare pentru meciul din Europa, dar așa e fotbalul şi trebuie să uităm" 
- Nicuşor Bancu (căpitan Craiova), la TV Telekom Sport

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Viitorul - Craiova 1-4

+4 FOTO

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cătălin Straton, distrus după ce Dinamo a renunțat la el: „Îmi venea să plâng de nervi!”

Atac violent la Alex Cicâldău în startul meciului! Arbitrul a arătat „roșu” direct

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  15 Septembrie 2020, 07:08

Dar noua ne place, oare, exprimarea extrem de greoaie a Universitatii sub bagheta lui Bergodi? Mihai Teja, iata, ii da lectii de antrenorat.

181434968924143
Lucian Stoica  •  15 Septembrie 2020, 06:48

Bravo, Craiova, ai meritat victoria, demonstrând că EŞTI cea mai bună echipă din România...că ai avut ghinionul cu ceferiştii ăia de la Tbilisi, e un episod absolut întâmplător...fruntea sus, iar în 2021 trebuie să fii campiona României! P.s. O frântură din declaraţia lui Nistor m-a pus pe gânduri: „Să lăsăm distracțiile și să fim foarte atenți, pentru că altfel vor suferi și familiile noastre”?!?! Care distracţii, ce vrea să spună mijlocaşul? Care dintre colegii lui continuă să se distreze? Tot Mateiu, cunoscut şi sub numele de ''Ţuică''? Care mai sunt ceillalţi, de ce nu sparge buba ca să curgă afară tot puroiul? Profesor...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează