FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CS U CRAIOVA 0-0

VIITORUL - CS U CRAIOVA // VIDEO + FOTO Penalty controversat în derby-ul etapei din Liga 1! Hagi a erupt pe banca de rezerve

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +6   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 20:48

Viitorul și CS U Craiova au remizat, 0-0, în etapa cu numărul 22 din Liga 1. Arbitrul Marcel Bîrsan, la primul meci din postura de ecuson FIFA, a dictat lovitură de la 11 metri pentru oaspeți în minutul 30, pe care Koljic a ratat-o. 

Vezi VIDEO cu faza loviturii de la 11 metri

După un duel aerian între Elvir Koljić și olandezul Bas Kuipers (24 de ani), transferat de Gică Hagi în iarnă, „centralul” Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var, spre nemulțumirea asistenței și a antrenorului Viitorului, care a erupt pe banca de rezerve. 

Reluările nu arată clar ce infracțiune a văzut arbitrul: Kuipers și Koljic par a se șicana reciproc în interiorul careului. Olandezul îl împinge ușor și-l deturnează de pe traiectorie pe atacantul Craiovei. De văzut ce vor spune experții în arbitraj. 

Penalty-ul rezultat a fost apărat de Valentin Cojocaru în fața aceluiași Koljic, aflat la al doilea penalty ratat în acest sezon. 

La pauză, Hagi l-a scos de pe teren pe Kuipers și l-a introdus pe Boboc. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
198939213804366
Adrian Addryano  •  05 Februarie 2019, 11:56
Postat de sakamoto pe 04 Februarie 2019, 14:46

Hagi a fost trintit in careu si brisan...nimic. Daca sufli pt unii, de ce nu sufli si pt ceilaltzi. Acelasi fel de infractziune. Ciuma Roshie conduce fotbalul romanesc.

Dintr-o tinere reciprocă numai unul că Birsan putea inventa un asemenea penalty.Mai era unul acum câțiva ani,Ivan,ăla la fiecare contact se arunca in careu și cerea penalty și își schimba "traiectoria"înainte să fie atins.Un artist al simulărilor care a ajuns sa fie rezerva pe la echipe de pluton din străinătate!!!!!!!!!!!!!

dansy
dansy  •  04 Februarie 2019, 17:00
Postat de ion.ionescu pe 04 Februarie 2019, 04:52

Autorule, dacă "Olandezul îl împinge ușor și-l deturnează de pe traiectorie pe atacantul Craiovei" nu e suficient pentru un penalty ?!

Sigur ca este penalti,dar ce sa te faci cu habarnistii/

dansy
dansy  •  04 Februarie 2019, 16:59
Postat de Adrian Addryano pe 04 Februarie 2019, 11:42

Bârsan este omul clonei,un penalty ușor acordat,este al 5-lea penalty pe care acest arbitru îl face cadou acestui hibrid politic

Ca sa nu te consider mincinos te rog sa le spui si pe celelalte patru

Vezi toate comentariile (15)
Comentează