FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // Gică Hagi și Dumitru Dragomir pariază pe Ianis Hagi: „E Xavi de România!” + „Doamne, sigur ia 15-20 de milioane”

Xavi // FOTO: Guliver/GettyImages
Xavi // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 14:37

Viitorul a câștigat meciul cu CSU Craiova, 2-1, după o prestație extraordinară a lui Ianis Hagi.

După meci, Gică Hagi a vorbit despre fiul său, pe care l-a comparat cu Xavi, legendarul mijlocaș al Barcelonei, și despre un posibil transfer al acestuia.

„Cred că Ianis poate să facă faţă la nivel foarte mare. Are mintea cât noi toţi aici! E Xavi de România, ca stil de joc. Am crezut în el şi i-am dat oportunitate”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă, potrivit TV Telekom Sport.

ianis hagi

Dumitru Dragomir: „Se vinde pe 15-20 de milioane”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a vorbit despre Ianis și a spus că acesta se va transfera pe o sumă importantă.

Doamne, sigur ia 15-20 de milioane de euro pe el. Dar să nu îl vândă acum. Să mai aibă răbdare un an. Va pleca pe bani mulţi, ascultaţi ce vă spun. Dar să nu se grăbească să îl vândă.

Ianis încă nu are forță în picioare. La asta mai trebuie să lucreze”, a declarat Dragomir la TV Digi Sport.

Ianis Hagi, 20 de ani, a fost omul meciului Viitorul - CSU Craiova 2-1 după ce a marcat un supergol (Detalii AICI) și a dat startul fazei la finalul căreia Rivaldinho a marcat golul victoriei.

Citește și:

Ianis Hagi, cu gândul la transfer după meciul pefect contra Craiovei » Ce condiție pune: „Asta îmi doresc”

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Aprilie 2019, 06:00

ianis, daca talent, a demonstrat la toata lumea! :D

napocarepublic
napocarepublic  •  14 Aprilie 2019, 17:15

a nimerit *** regelui poarta si gata e fotbalist ....problema e ca nu intereseaza pe nimeni

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  14 Aprilie 2019, 16:57

Ascultaţi ce vă spun eu. Oracolul de la Bălceşti ... Noi nu te ascultăm infractorule, sunt oameni calificaţi penru asta, deobicei sunt îmbrăcaţi în halate albe. Problema e că sunt angajaţi din presă, nu ziarişti, dispuşi să o facă.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează