FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA

VIITORUL - CSU CRAIOVA // Dilema lui Hagi înaintea meciului, după ce și rezervele au încântat: „Pe cine las eu în afara lotului?”

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 16:55

Gică Hagi a vorbit înaintea partidei de sâmbătă dintre Viitorul și CSU Craiova, de la ora 21:30. Tehnicianul se gândește doar la victorie și spune că-i e dificil să alinieze un prim „11”.

„Ne interesează doar victoria care ne-ar aduce aproape de Craiova și ne-ar da oportunitatea de a prinde locul 3. Adversara a crescut foarte mult, este o echipă puternică, greu de bătut, care stă bine din toate punctele de vedere, dar și noi am crescut. Ne simțim bine, suntem în formă și jucăm un fotbal bun. 

La semifinala câștigată cu Craiova am avut cel mai bătrân jucător din echipă, care a avut 24 de ani, și am demonstrat că facem față la un nivel foarte mare cu o echipă foarte tânără. Îmi e greu să decid pe cine voi lăsa în afara lotului, pentru că toți și-au câștigat dreptul de a fi acolo după ultimele meciuri. Sunt convins că va fi un meci bun, cu ritm și intensitate așa cum au fost toate între noi”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Căpitanul Viitorului, Ianis Hagi, a fost și el la conferință: „Nu știu dacă e meci decisiv, dar e clar că dacă pierdem, 90% ratăm locul 3. În ultimele meciuri acasă cu oltenii nu am câștigat, dar nici la Craiova nu câștigasem și uite că am reușit. Sper să încheiem pasa proastă din meciurile cu Craiova de pe teren propriu. Putem să terminăm sezonul cu un trofeu și să ne îndeplinim și obiectivul în campionat”. 

„Craiova e un adversar dificil cu care vom mai juca de două ori în acest sezon. Vrem să câștigăm și să scoatem cât mai multe puncte până la finalul campionatului. După seria de meciuri în care n-am înscris, s-a văzut descătușarea. Victoriile aduc încredere și filosofia noastră a fost să jucăm mereu la victorie” Bogdan Țîru, stoper Viitorul

Citește și: 

Scuze de la Gică Hagi pentru Răzvan Raț, după dezvăluirile fostului fundaș stânga la GSP Live

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
fairplayromania
fairplayromania  •  12 Aprilie 2019, 23:01

Daca vor sa bată pe Craiova, trebuia să îl lase în afara lotului pe Ianis...

100002473541087
Danut Ognean  •  12 Aprilie 2019, 19:26

un egal e un rezultat bun dar daca bate craiova trece peste gigeii fcsbei in clasament!ha ha ha asa ca fortza craiova

143731175974645
Gelu Cristean  •  12 Aprilie 2019, 18:58
Postat de antalmihai pe 12 Aprilie 2019, 16:06

iti bati joc de toata lumea care are copii, vezi scoli de fotbal via rat si altele! ***, nesimtitule!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează