FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1

VIITORUL - CSU CRAIOVA 2-1 // VIDEO+FOTO Gol fabulos marcat de Ianis Hagi! Rivaldo s-a bucurat cu Marilena Hagi, „Regele” a făcut show pe margine

Viitorul - CSU Craiova // FOTO: Captură TV Telekom Sport +11   FOTO
Viitorul - CSU Craiova // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 22:29

Viitorul a egalat în minutul 43 al meciului cu CSU Craiova, grație unui gol spectaculos marcat de Ianis Hagi. Viitorul s-a impus în final cu 2-1.

În minutul 43, Ianis Hagi a primit o pasă de la Houri, a preluat mingea și a șutat de la 25 de metri. Balonul s-a dus perfect, direct în vinclul porții, iar Mirko Pigliacelli nu a avut nicio șansă.

gol ianis hagi 7 +12 FOTO
 

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Ianis Hagi

Acesta a fost golul cu numărul 9 marcat de Ianis Hagi în acest sezon și al 500-lea al acestei ediții de Liga 1.

După gol, Gică Hagi s-a descătușatpe marginea terenului, aruncându-se în brațele secundului Cătălin Anghel. În tribună, Rivaldo, fostul jucător al Barcelonei și tatăl lui Rivaldinho ( Viitorul), a fost încântat de reușita lui Hagi Jr. și s-a felicitat cu George Ogăraru, directorul de scouting al clubului, și cu Marilena Hagi, mama lui Ianis. 

Citește AICI cronica meciului Viitorul - CSU Craiova

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Aprilie 2019, 00:31

Ai văzut golul ?! Dacă da şi scrii aşa ceva, nu e de discutat cu tine ! După câtă minte arăţi, probabil ai pus poza unui străbunic...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  14 Aprilie 2019, 00:15

E al treilea articol în care Hagi Sr şi Ianis sunt lăudaţi şi nu comentează nimeni ! Semn că haterii sunt majoritari iar ceilalţi nu vor să fie apoi înjuraţi dacă felicită vreun Hagi...Libertatea cuvântului nu a fost câştigată în 1989 şi 1990 (prin ziariştii curajoşi) pentru rataţi frustraţi şi laşi, ci pentru a fi spus adevărul !!!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  14 Aprilie 2019, 00:14

Si golul "fabulos" unde e? Am inteles ca s-a bucurat Marilena... Ca a sarit in sus Rivaldo... (jenant daca ma gandesc ce fotbalist a fost). A mai sarit si toata presa in sus... Si totusi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close