FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-0

VIITORUL - DINAMO 1-0. Cătălin Straton, descătușat la interviuri! A respins ultima măsură a conducerii: „Nu sunt de acord cu aducerea lui”

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2020 20:56 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 10:45

Cătălin Straton (30 de ani), portarul lui Dinamo, a oferit declarații după înfrângerea roș-albilor cu Viitorul, 0-1.

Vezi AICI toate detaliile despre Viitorul - Dinamo

„Nu este cel mai bun moment în care să dau un interviu. M-am săturat de atâtea meciuri pierdute! Dar cred că în seara asta am avut mai multă dorință decât oricând. E timpul să câștigăm. Pentru mine, e inexplicabil. Cel puțin un egal meritam și noi în seara asta. Eu cred că în momentul în care joci cu inima și pentru familia ta o scoți la capăt”, a declarat Straton la Telekom Sport.

VIITORUL - DINAMO 1-0. Cătălin Straton: „Am demonstrat că sunt un portar bun”

De asemenea, Straton s-a pronunțat și cu privire la noua decizie a lui Mihalcea, aceea de a coopta în staff-ul său un psiholog: „Eu nu-s de acord cu psihologul. Pentru mine, cea mai bună relaxare e o discuție cu familia. Dar nu e un lucru rău, psihologul te poate ajuta. Eu cred că mi-am făcut treaba în această partidă, am demonstrat că sunt un portar bun. Goluri se mai iau”.

Întrebat despre problemele financiare ale roș-albilor și despre instabilitatea din rândul conducerii, Straton a oferit un răspuns inedit: „E ca și cum doi copii aud ceartă în casă, pentru că părinții divorțează. Mă doare, știu cât suflet pun. Sunt depășit de situație însă”.

+10 FOTO

Cătălin Straton, la un pas de a 3-a retrogradare:

  • 2017/18: ACS Poli Timişoara
  • 2018/19: Dunărea Călăraşi
  • 2019/20: Dinamo Bucureşti ???

Clasamentul play-out-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Încă un Borcea la Dinamo: apariție-surpriză la meciul cu Viitorul

Cum a reacționat Adrian Petre după criticile lui Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
portardelegenda
portardelegenda  •  03 Iulie 2020, 11:36

In pricipiu Straton are dreptate. Singurul care are nevoie de psiholog e antrenorul ,in efortul sau de a manageria grupul . Un psiholig este u entitate ertificiala straina grupului ce nu are rezonanta in profunzime. Contactul direct cu grupul , irita ,iar antrenorul poate fi interfata cu echipa. Altfel totul se va transforma in tr un episod hazliu pentru jucatori

883758598355956
Adrian Fulgos  •  02 Iulie 2020, 23:21

Auzi la baiatul asta comentariu: "Dar cred că în seara asta am avut mai multă dorință decât oricând. E timpul să câștigăm." Aveți nevoie de un psiholog fara dubiu. Şi încă de unul bun. Daca nu si de un ***. La 30 de ani sa nu şti ca dorința nu aduce puncte? Păi daca azi, cind Viitorul a jucat mai mult decît prieteneşte, n-ați cistigat atunci cind si unde? În "B"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

losche
losche  •  02 Iulie 2020, 22:46

Am vazut interviul. Sunt stelist. Omul a zis clar ca isi gaseste linistea in sanul familiei, ca e suficient de matur cat sa stie cum sa gestioneze corect situatia si ca apreciaza acest ajutor primit de tineri. Este clar un capitan. Si inainte de toate un om. In schimb gsp-ul inca miroase a peste.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close