FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 2-1

VIITORUL - DINAMO 2-1. Note GSP Vedetele de carton ale „câinilor” s-au făcut de râs și la Ovidiu! Cine au fost cei mai slabi jucători

Vedetele de carton ale lui Cosmin Contra au suferit o nouă înfrângere, a cincea consecutivă. +18   FOTO
Vedetele de carton ale lui Cosmin Contra au suferit o nouă înfrângere, a cincea consecutivă.

Articol de GSP - Publicat luni, 09 noiembrie 2020 08:02 / Actualizat luni, 09 noiembrie 2020 09:39

VIITORUL - DINAMO 2-1. Vedetele de carton ale lui Cosmin Contra au suferit o nouă înfrângere, a cincea consecutivă, și sunt la 11 puncte distanță de ultimul loc de play-off, obiectivul visat de patronii spanioli pentru primul sezon.

Dinamo avea doar varianta victoriei în deplasarea de la Ovidiu, situația „câinilor” din clasament fiind una disperată. Deși Sorescu și colegii săi au arătat mai multă atitudine decât în celelalte meciuri, rezultatul de pe tabelă a fost din nou unul negativ.

Și nici n-avea cum să fie altfel, Cosmin Contra fiind trădat de jucătorii din toate compartimentele. Goalkeeper-ul Mejias, cel care i-a luat locul lui Rene Hinojo, a avut o evoluție nesigură în partida din Dobrogea. Putea evita golul lui Luckassen, părând în multe momente deconectat de la miza meciului. Acesta a primit nota 4 din partea Gazetei. 

Apărarea a continuat prestațiile mediocre din acest sezon și a fost și aseară marea vulnerabilitate a „câinilor”. Întreaga linie defensivă a lui Dinamo, formată din Sorescu, Puljic, Ehmann și Isma Lopez, a fost în zodia notei cinci.

Janusz Gol și Aleix Garcia, mediocri. Magaye Gueye, foarte slab!

Evoluții mult sub așteptări au avut și mijlocașii Janusz Gol și Aleix Garcia, doi dintre fotbaliștii de la care fanii „câinilor” aveau mari speranțe. Polonezul a „scârțâit” la jumătatea terenului, unde a făcut pereche cu Paul Anton, ba chiar a irosit o fază bună de atac, la 0-0. A primit nota 5, la fel ca Aleix Garcia. Integralist, jucătorul trecut prin vestiarul lui Manchester City nu a produs nicio fază importantă, primind aceeași notă precum Janusz Gol

Nici surpriza lui Contra din atac n-a ajutat-o prea mult pe Dinamo. Magaye Guete a evoluat 64 de minute, singura lui realizare fiind un șut în înaltul peluzei de la Ovidiu. A primit nota 4 din partea jurnaliștilor Gazetei, cea mai mică de pe teren.

Dobrosavlevici și Luckassen au îngenuncheat Dinamo 

De la Viitorul, marcatorii Alin Dobrosavlevici și Luckassen, dar și neobositul Alexandru Mățan, aflat într-o vizibilă revenire de formă, au fost cei mai buni jucători. Toți au primit nota 7, aceeași cu care a fost recompensat și Ruben de la Barrera, antrenorul care i-a readus pe dobrogeni în zona locurilor de play-off.

VIITORUL - DINAMO 2-1. Note GSP Vedetele de carton ale „câinilor” s-au făcut de râs și la Ovidiu! Cine au fost cei mai slabi jucători

VIDEO Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din Viitorul - Dinamo 2-1

+14 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

EXCLUSIV Constantin Anghelache, despre eroarea capitală făcută de spaniolii de la Dinamo: „Au ruinat prea repede echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mickey13
mickey13  •  09 Noiembrie 2020, 12:16

Notele nu sunt reale. Asteptam inca 2 zile, poate se schimba gazeta...

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  09 Noiembrie 2020, 11:30
Postat de endeavour pe 09 Noiembrie 2020, 10:10

Asa s-ajuns ca Dinamo sa actioneze cu disperare si in atac, unde se precipita ca stiu ca se va fluiera orice atingere, si pot pirrde actiunea dè atac. In aparare, la fel, dinamo a fost sanctionata cu atatea penalty-uri mincinoase, ca aparatorii nu mai ataca pe nimeni de frica sanctiunilor extreme! Cred ca Dinamo ajunge in b, daca se va juca la fel, iar arbitri lui deaconu vor ramane la fel de ticalosi. E rau, deaconu se razbina pentru CELEBRUL DDB! gigi se simte razbunat....

hahahahaha E rau, deaconu se razbina pentru CELEBRUL DDB! gigi se simte razbunat.... hahahahaha ... ce glumet esti ... Dinamu .. cea mai blatista echipa`n viata :)))))))

cyrus
cyrus  •  09 Noiembrie 2020, 10:31

Vedetele de carton. Cu blană:)))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează