FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 4-1

VIITORUL - DINAMO 4-1 // Rednic ironizează formația lui Hagi: "Atenție, vin cupele europene!" » Antrenorului lui Dinamo n-a ajuns însă niciodată în grupele Ligii! Cum arată palmaresul său în Europa

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 10:11

Dinamo a cedat categoric în deplasarea de la Viitorul, scor 1-4. Mircea Rednic, antrenorul "câinilor", și-a ironizat rivalii la final.

"Parcă prea ușor cădeau în dueluri, se tăvăleau. Al doilea cartonaș galben primit de Olteanu a fost degeaba.

Când ești arbitru și te ceartă un copil de 18 ani înseamnă că nu ai personalitate.

Bravo lor! Dar atenție, că vin cupele europene", a declarat Rednic în timpul conferinței de presă de la final.

Gică Hagi nu a reuşit în 3 sezoane să o califice pe Viitorul în faza grupelor, dar a ajuns în grupele UCL cu Steaua în 2007/08, când a trecut de Zaglebie Lubin şi Bate Borisov.

Rednic în cupele europene: Mereu aproape

  • Sezonul 2002/2003, eliminat cu Rapid în turul 1 al Cupei UEFA de Vitesse 1-1/0-1;
  • Sezonul 2003/2004, a fost aproape de calificare în turul 3 preliminar UCL, după ce a condus-o pe Anderlecht la pauză, în deplasare cu 2-0, dar a pierdut în final cu 2-3;
  • Sezonul 2006/2007, cea mai bună performanţă: o califică pe Dinamo în primăvara europeană, după ce termină pe 2 o grupă cu Tottenham, Leverkusen, Beşiktaş şi Bruges. Eliminat în 16-imi de Benfica 0-1/1-2;
  • Sezonul 2007/2008, din nou aproape de grupele UCL, de astă dată cu Dinamo, dar e scos de Lazio după o a doua repriză dezastruoasă pe teren propriu 1-1/1-3;
  • Tot cu Dinamo, în 08/09, a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, după ce a fost scos de NEC Nijmegen 0-1/0-0.

ironizat de Mihai Stoica

Performanțele europene ale lui Mircea Rednic au fost ironizate de Mihai Stoica: "Gnohere are meciuri în cupele europene câte are Rednic în toată cariera lui".

Vezi și: 

Note GSP » Un singur jucător dinamovist a trecut examenul! Cine s-a făcut de râs în umilința de la Ovidiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
spinoza
spinoza  •  02 Decembrie 2018, 19:29

Rednic a fost in cupe că antrenor? Râde că protsul!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  02 Decembrie 2018, 15:30

Rusinoase pe naiba ! Cum o sa fie rusine sa pierzi cu echipe din tari cu fotbal mult mai bun decat al nostru, gen Olanda, Suedia, Belgia, Ucraina, Polonia. E asa de inteligent individul ca pune calificarea de la Liberec la meciuri pierdute ! Asta cam spune tot despre el. Sau ca nu stie ca Mechelen a castigat 2 trofee europene in anul in care ne-a eliminat . 3-4 din lista aia sunt rusinoase, restul aiureli. Da hai sa va dau si eu fara Wikipedia in fata numele unor echipe eliminate de Dinamo : Inter Milano, Hamburg, Panathinaikos, Partizan , Sporting Lisabona, Everton , Sahtior Donetsk, Bayer Leverkusen samd. Ce zici, e ok lista ?

1198649370199221
Dumitru Florin  •  02 Decembrie 2018, 15:27

Strambu nici nu mai stie pe ce lume se afla! Nu are gand de pus echipa pe picioare, de play-off nici atat, doar de cum, unde si cum sa-si plaseze ironiile de neam prost si, mai ales, cum sa mai aduca vreun jucator gata expirat! Cred ca Negoita si David, dupa ce au luat plasa cu transferurile anterioare si recente ce si-au zis, hai sa luam o teapa si cu antrenorul si l-au adus pe Rednic, ca tot era el un somer "curtat" de cele mai "prestigioase cluburi"!?!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează