FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 5-0

VIITORUL - DINAMO 5-0 // VIDEO Gheorghe Hagi, euforic după victoria la scor: „M-au surprins total!” + „Dinamo arată bine” :)

FOTO: Sportspictures.eu
FOTO: Sportspictures.eu

Articol de - Publicat luni, 15 iulie 2019 23:49

Gheorghe Hagi (54 de ani) a vorbit la finalul victoriei spectaculoase cu Dinamo, scor 5-0, și s-a declarat plăcut surprins de prestația elevilor săi. 

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Am jucat un fotbal bun, am început cum trebuie. M-au surprins total, cum au jucat, cum au interpretat, contra unui adversar pe care l-am considerat foarte bun. Sincer, mi-era teamă. Echipa mi-a arătat cu CFR (n.r. în Supercupă) că e bună.

În play-off, jucătorii mi-au arătat că stau bine din toate punctele de vedere. Nu mă așteptam la un asemenea joc, dar cred că, față de celelalte echipe, Viitorul are omogenitate”, a spus Gheorghe Hagi, la TV Telekom Sport.

De Nooijer nu e de vânzare

Dorit și el insistent de către Gigi Becali la FCSB, Bradley De Nooijer (21 de ani) nu va pleca de la Viitorul. Gheorghe Hagi a dat verdictul: nu mai vinde niciun jucător.

„De Nooijer a fost cel mai bun jucător de pe teren. Deocamdată mă gândesc și la cupele europene și vrem să facem o surpriză mare. Nu cred că mai pleacă nimeni. Aș vrea să joc cele două meciuri (n.r. dubla manșă cu Antwerp din preliminariile Europa League) cu lotul pe care îl am. Trebuie să arătăm bine”, a spus Gică Hagi.

L-a cucerit fizicul lui Gabi Iancu

Gabriel Iancu (25 de ani) a reușit „dubla” în meciul cu Dinamo, iar Gheorghe Hagi a explicat ce l-a făcut să îl transfere în această vară.

„Mi-a plăcut cum arată fizic și eram conștient că el e pe drumul cel bun. Atunci nu am avut niciun dubiu cu el. Nu știam cum să ne comportăm cu el, am fost reticent, dar a vorbit cine trebuie cu el”, a dezvăluit Hagi.

„Dinamo poate prinde play-off-ul”

Gheorghe Hagi a avut cuvinte de laudă și la adresa echipei pregătite de către Eugen Neagoe și este de părere că Dinamo se poate califica în play-off în acest sezon.

„Dinamo e o echipă puternică, care arată bine, dar eu cred că Viitorul a jucat foarte bine în seara asta. Noi suntem mult mai omogeni decât ei. Aici am câștigat meciul.

(n.r. întrebat dacă se poate califica Dinamo în play-off) Cum să nu? E doar un meci. Nu contează. Mai sunt meciuri foarte multe. Eu o văd bine pe Dinamo”, a declarat Gheorghe Hagi.

VEZI ȘI:

VIITORUL - DINAMO 5-0 // Ion Crăciunescu, despre incidentele de la Ovidiu: „Conform regulamentului, ambele echipe ar fi trebuit să piardă cu 0-3!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
187070598433449
Jerpelea Marius  •  16 Iulie 2019, 15:50

Si eu zic ca Dinamo arata bine... asa as vrea sa arate tot campionatul.

187070598433449
Jerpelea Marius  •  16 Iulie 2019, 15:48

Si s

comedy.central
comedy.central  •  16 Iulie 2019, 10:03
Postat de comedy.central pe 16 Iulie 2019, 10:00

Ca dinamovist si mie mi s-a parut ca Dinamo a aratat bine! Pentru viitorul lui Hagi.

Dinamo nu a invatat ca in fotbal duelurile individuale sunt totul! Nu trebuiesc pierdute! Atunci castigi meciurile!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează